Alina Ceușean, dezvăluiri incendiare despre show-ul Love Island România

Alina Ceușean, dezvăluiri incendiare despre show-ul Love Island România

Alina Ceușean, prezentatoare show-ului Love Island România, a dezvăluit cum se pregătește pentru aventura exotică.

Alina Ceușan este gazda show-ului Love Island România, emisiune care va fi disponibilă în curând pe VOYO și pe PRO TV. 

Carismatica prezentatoare ne va ține la curent cu poveștile de dragoste care se vor clădi în cadrul show-ului, dar și cu dramele dintre concurenți. Vedeta este nerăbdătoare să plece în aventura vieții ei, astfel ne-a dezvăluit secretele ei pentru aventura Love Island România.

„(n.r. Cum te pregătești pentru plecare?) Cum să mă pregătesc? Deocamdată, nu mă pregătesc, trebuie să mai plec în vacanțe, să mă relaxez, abia apoi intrăm în febra filmărilor. Ne gândim unde o să stăm, cum o să fie, îi cutăm grădiniță lui Rock, ne ocupăm de partea de styling, cam astea sunt lucrurile care se întâmplă în acest moment”, a dezvăluit Alina Ceușean.

Alina Ceușean este nerăbdătoare ca aventura Love Island să înceapă și a oferit câteva detalii despre show-ul care urmează să ajungă și în România, și care urmează să fie difuzat pe VOYO și pe PRO TV!

„Avem 10 concurenți, sunt aleși unul și unul, ceea ce am auzit până în momentul de față. Există, în final, cinci posibile cupuri, ceea ce înseamnă foarte multe variante de a te îndrăgosti, de a te pierde în ochii cuiva. Vestea bună este că cei care ne vor urmări nu vor fi doar simpli spectatori, ci vor putea avea o mică intervenție, cred că ăsta e lucrul care îmi place cel mai mult, aplicația Love Island le va da spectatorilor posibilitatea să fie acolo în timp real alături de noi și cred că asta e specialitatea noastră cu prezentul. Tebuie să vă așteptați la fete „bunoace”, la bărbați superbi, asta e ce căutăm la Love Island”, a mai precizat Alina Ceușean.

Love Island România, în curând pe VOYO și la PRO TV!

Foto: Instagram

VEZI ȘI VIDEO 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni