• Emisiuni
  • Love Island România
  • Ei au câștigat Love Island UK 2023! Cuplul a plecat acasă cu premiul în valoare de 50.000 de lire sterline

Ei au câștigat Love Island UK 2023! Cuplul a plecat acasă cu premiul în valoare de 50.000 de lire sterline

Ei au câștigat Love Island UK 2023! Cuplul a plecat acasă cu premiul în valoare de 50.000 de lire sterline

Sezonul cu numărul 10 Love Island UK 2023 a ajuns la final și și-a desemnat câștigătorii. O surpriză uriașă a avut loc în marea finală. Deși casele de pariuri îi dădeau ca favoriți pe Whitney Adebayo și Lochan Nowachi, cuplul care a plecat acasă cu premiul cel mare este format din Jess Harding și Sammy Root. 

Esteticianul Jess, în vârstă de 22 de ani, a fost primul „insular” care a pășit în vilă în urmă cu opt săptămâni, iar Sammy (22 de ani) a intrat la o săptămână după Jess.

Cei doi îndrăgostiți au avut un șoc când prezentatoarea Maya Jama le-a strigat numele și asta pentru că în cadrul show-ului, ei fuseseră votați drept cea mai puțin compatibilă pereche din vilă, scrie The Sun

„Simt că fost pe un drum total neașteptat, dar iată că acum suntem aici. Când am fost votați cuplul cel mai incompatibil, am simțit că am primit o lovitură în plină figură, dar știam că avem ceva special", a declarat Jess în seara finalei.

Love Island este emisiunea televizată care s-a difuzat în peste 25 de țări din întreaga lume! Acest reality show captivant a reușit să cucerească inimile telespectatorilor din state precum Australia, Marea Britanie, Grecia, Cehia, Finlanda, Israel, Olanda, Germania sau SUA prin combinația magică: romantism, dramă și competiție!

Love Island, show-ul care a încins imaginația întregului mapamond, în curând pe VOYO și PRO TV

Cum ar fi să ajungi într-o vilă de lux, dintr-o locație exotică, în mijlocul celor mai sexy alegeri? Love Island, formatul care a cucerit și a aprins imaginația a milioane de telespectatori din peste 25 de teritorii, din Marea Britanie până în Grecia, Germania și SUA, va fi în curând pe VOYO și PRO TV.

Love Island este un format de televiziune în care mai multe persoane singure se întâlnesc într-o vilă dintr-o locație exotică, gata să trăiască experiența unei veri de neuitat, plină de distracții și provocări, cu scopul final de a găsi dragostea adevărată.

Fă primul pas! Înscrie-te chiar acum la Love Island!

Cei care vor să descopere dragostea adevărată, în timp ce trăiesc o experiență de neuitat, pot face primul pas chiar acum. Înscrierile la reality show-ul fenomen Love Island s-au deschis pe înscrieri.protv.ro.

F
otografii: Profimedia Images

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni