Kei și Saman, unul dintre cuplurile care au rămas împreună după ce au câștigat Love Island

Kei și Saman, unul dintre cuplurile care au rămas împreună după ce au câștigat Love Island

Show-ul Love Island România îi aduce pe ecran pe cei mai frumoși și mai carismatici tineri din țară, care vor trăi o experiență unică pe o insulă exotică. Dar nu este vorba doar de distracție și relaxare, ci și de dragoste și competiție. De-a lungul sezoanelor din alte țări, cuplurile au reușit să își mențină relația de iubire chiar și după finalizarea emisiunii.

La Love Island, totul este permis în numele iubirii! De-a lungul sezoanelor difuzate în peste 25 de țări, s-au format 30 de cupluri care au rezistat chiar și după încheierea concursului, iar până în prezent 6 dintre ele și-au oficializat relația. Iată care este povestea lui Kei și Saman, câștigătorii sezonului Love Island U.K. 2023!

Ediția din 2023 a adus o distribuție complet nouă în cadrul Love Island U.K, pe care telespectatorii o pot urmări cu sufletul la gură. Unul dintre cei mai noi concurenți este influencerul Molly Marsh, care se bucură de popularitate datorită mamei sale celebre, Janet Mash. De asemenea, gazda sezonului din 2023 este Maya Jama, care a impresionat telespectatorii datorită carismei sale. Emisiunea a oferit, așa cum ne-am așteptat, numeroase recuplări dramatice și despărțiri pline de tensiune, dar și câțiva concurenți care au format cupluri absolut superbe. 

Kai și Sanam au fost câștigătorii celei mai recente ediții a emisiunii Love Island U.K. Ei au reușit să obțină marele premiu atât datorită sincerității de care au dat dovadă, cât și grație personalităților lor efervescente. Aceștia nu doar că au reușit să pună mâna pe premiu, ci au și rămas împreună după finalizarea show-ului. 

Cei doi și-au început relația în cadrul segmentului „Casa Amor”, atunci când Saman a intrat în competiție extrem de sigură pe propriile sale forțe. Încă din prima interacțiune, ea a reușit să îl cucerească pe Kai și să fie prima femeie care a intrat în vila principală. 

Înainte de a se îndrăgosti de Sanam, Kai fusese implicat în relații cu Tanyel, Samie și Olivia. Intrarea lui Sanam în scenă a schimbat complet jocul, punând capăt aventurilor romantice ale lui Kai cu alte concurente. Astfel, cuplul a triumfat în emisiune, obținând un impresionant 44% din voturile publicului.

După câștigarea show-ului, cei doi sunt extrem de îndrăgostiți unul de celălalt. Sanam și Kai împărtășesc momente speciale cu fanii lor de pe Instagram, aceștia având ocazia să îi vadă împreună în foarte multe ipostaze. În cele mai recente fotografii, Sanam și Kai le-au arătat internauților cum s-au distrat la concertul lui Beyonce. 

Fii la curent cu toate noutățile și povestirile pasionale din noul sezon Love Island 2023, doar pe PROTV!

Love Island România va fi difuzat în curând pe VOYO și la PRO TV! 

Sursă foto: Sanam/Instagram

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni