Lecții de Viață, episod nou pe VOYO: Spionul

Lecții de Viață, episod nou pe VOYO: Spionul

Zilnic, de luni până vineri, de la ora 14.00, „Lecții de viață” vine cu noi episoade care se văd în exclusivitate pe VOYO! Episodul de astăzi se concentrează în jurul lui Cezar Flutu (40) un contabil care duce o viață îmbelșugată, însă monotonă. 

Cezar este căsătorit cu Adela (38) și are o carieră de succes, însă consideră că viața sa este prea plictisitoare și își dorește mai mult. Râvnește după aventură și adrenalină, așa cum au parte personajele din romanele cu spionaj pe care le citește.

Într-o zi, acesta dă peste un anunț pe internet în care sunt căutați bărbați capabili care vor să își servească țara pentru misiuni atractive și consideră că este prilejul perfect pentru a deveni un agent secret, așa cum și-a dorit.

Se prezintă la casting, însă acolo este băgat într-o dubă cu geamuri fumurii și dus într-o parcare pustie, unde este supus la mai multe probe, dictate pe telefon de către un necunoscut. În cele din urmă, apare și un bărbat, care îi pune întrebări personale, legate de familie și locul de muncă, după care îl duce într-o pădure și îi spune, ca ultimă proba, să găsească singur drumul spre casă.

Câteva zile mai târziu, Cezar, mâhnit pentru că a crezut că nu a trecut castingul, este sunat și anunțat că a fost acceptat și că va trebui să se întâlnească cu un ofițer de legătură în parc. Acolo, acesta îl întâlnește pe Sergiu Mironescu (42), care îi dezvăluie că firma de contabilitate la care lucrează este o agenție de spionaj străină, iar prima misiune, în calitate de agent secret, este să facă rost de documentele sensibile ale firmei. Însă lucrurile se complică și adevărul este altul.

Vezi ce se întâmplă cu Cezar în noul episod „Lecțîi de viață”, care se vede în exclusivitate pe VOYO!.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni