Lecții de viață, episod nou pe VOYO: „Ultimul drum”

Lecții de viață, episod nou pe VOYO: „Ultimul drum”

Zilnic, de luni până vineri, de la ora 14.00, „Lecții de viață” vine cu noi episoade care se văd în exclusivitate pe VOYO!

În episodul de astăzi aflăm povestea lui Aris Măzărache, un tânăr șofer ambițios și energic. Băiatul se angajează șofer privat la un afacerist. După doar câteva drumuri cu noul său patron, Aris realizează că Cozmin nu e un simplu om de afaceri, ci un mafiot destul de dur. 

Cozmin are o logodnică, pe Luana, care este cântăreață. Între Aris și Luana începe un joc al atracției. Într-una din zile, când Cozmin pleacă din oraș, Luana îi cere lui Aris să o ducă într-un loc special. Aris conduce mașina până undeva în câmp, unde el și Luana fac dragoste. 

Tânără îi mărturisește că și-a dorit să facă dragoste cu un bărbat frumos deoarece intenționează să se sinucidă. Ceea ce și face. Tânăra dă pe gât un flacon întreg de medicamente. Disperat, Aris încearcă să o scoată din mașină, însă fata îl lovește, iar acesta își pierde cunoștința pentru câteva clipe. 

Când își revine, Aris e afară din mașină. Luana este leșinată pe banchetă, iar mașina este încuiată. Aris vede cu groază diverse mesaje care apar pe ecranul mobilului Luanei de pe bancheta din mașină: Cozmin o întreabă unde e, după care un alt mesaj din care se înțelege că Cozmin știe exact unde vine ea noaptea și că vine după ea. Tânărul e disperat și convins că mafiotul Cozmin îl va ucide dacă va afla adevărul.

Aris se învârte disperat în jurul mașinii și vede pe jos telefonul mobil. Tânărul își sună vărul, pe Crin, care este de meserie lăcătuș. 

Cum se va termina povestea puteți afla în noul episod „Lecții de viață”, care se vede în exclusivitate pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni