• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Firicel, intrigat de planul lui Bobiță: „Aici e ca la nuntă: mănânci, nu mănânci, bei, nu bei, trebuie să plătești!” Săptămâna aceasta, Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență!

Firicel, intrigat de planul lui Bobiță: „Aici e ca la nuntă: mănânci, nu mănânci, bei, nu bei, trebuie să plătești!” Săptămâna aceasta, Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență!

Firicel, intrigat de planul lui Bobiță: „Aici e ca la nuntă: mănânci, nu mănânci, bei, nu bei, trebuie să plătești!” Săptămâna aceasta, Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență!

Aventurile fierbințenilor au cucerit și în această săptămână inimile românilor! După ce primarul Vasile a anunțat că organizează o gală de premiere a locuitorilor satului, pentru a-l salva pe Prefect, Bobiță a încercat să se răzbune pentru că nu era pe lista câștigătorilor.

Miercuri și joi, serialul a fost lider incontestabil de audiență!

O veste teribilă a căzut aseară peste locuitorii celui mai cunoscut sat din România: Vasile a renunțat la Premiile Comunei Fierbinți. Informația a circulat repede în sat. La aflarea veștii, Bobiță și-a anulat și el propria decernare de premii, pe care urma să o organizeze la cârciumă, unde toți sătenii care nu primeau un premiu de la Vasile erau invitați la o petrecere cu mâncare și băutură gratis. „Facem serbare cu intrare, cu bilet. Uite, punem 100 de lei intrarea, așa se face. Nu contează dacă iei premiu, dacă ai mâncat și ai băut, plătești!”, i-a spus Bobiță lui Giani. „Dar eu stau afară, dacă e mâncare și băutură...”, a ripostat acesta. Nici Firicel nu a fost foarte încântat de idee: „Aici e ca la nuntă: mănânci, nu mănânci, bei, nu bei, dansezi, nu dansezi, trebuie să plătești!”

Cel mai iubit serial din România a fost miercuri și joi lider absolut de audiență. La nivel național, în rândul publicului cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, cele două episoade au înregistrat o medie de 8.8 puncte de rating și 27.5% share, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.4 rating și 17.0% cotă de piață.

Săptămâna viitoare, Bobiță, Celentano, Aspirina, Dorel, Giani și toate celelalte personaje îndrăgite vor trăi noi aventuri miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. Episoadele sunt disponibile în avans pe VOYO.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni