• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Premiile Comunei Fierbinți – motiv de scandal în cel mai iubit serial din România. Celentano: “Eu dacă nu iau premiu, mă mut din satul ăsta!”

Premiile Comunei Fierbinți – motiv de scandal în cel mai iubit serial din România. Celentano: “Eu dacă nu iau premiu, mă mut din satul ăsta!”

Premiile Comunei Fierbinți – motiv de scandal în cel mai iubit serial din România. Celentano: “Eu dacă nu iau premiu, mă mut din satul ăsta!”

Săptămâna aceasta, întregul sat este perturbat de ceremonia de acordare a “Premiilor Comunei Fierbinți”. Niciun sătean nu va rămâne indiferent față de această oportunitate nemaiîntâlnită, astfel conflictele iscate între fierbințeni vor ieși de sub control. Aventurile fierbințenilor sunt miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV.

Prefectul este prins de superiorul său, Președintele Consiliului de Județ, că s-a “împrumutat” din fondurile menite să ajute comunitatea din Fierbinți, cu banii sustrași achiziționându-și un autoturism de lux. De aceea, primarul Vasile este pus în fața faptului împlinit și trebuie să creeze o diversiune prin acordarea unor premii localnicilor, pentru a-l ajuta pe Prefect să scape de acuzațiile primite. „Noi, mâine-seară, Dalido, trebuie să dăm niște premii în diplome și niște bani, nu contează câți, că plătește primăria, adică eu, dar să nu fie puțini!”, îi va explica Vasile secretarei sale.

Zis și făcut! Polițistul Robi îi va informa pe localnici: “E festivitatea de premiere organizată de primărie, Premiile Comunei Fierbinți”. Dar, când vor afla împărțirea distincțiilor, mulți se vor simți neîndreptățiți. Eu dacă nu iau premiu, mă mut din satul ăsta!”, se va revolta Celentano. “Vreau și eu să-i trimit diploma lui mămica, să vadă și ea că nu sunt chiar așa de proastă, cum zice ea”, va încerca nevasta lui Firicel să o convingă pe Dalida să-i acorde și ei un premiu.

Bobiță, împreună cu Giani și Dorel, se vor răzbuna pe primarul Vasile, care va refuza să le dea premii, și își vor organiza propria lor festivitate. “Vezi că eu sunt frate cu tine, dar până la premii! Că premiul e premiu, ăla rămâne, m-ai înțeles?”, îi va spune Bobiță lui Vasile. Ei vor promite mici și bere gratis și vor acorda premii tuturor, fără diferențe. “Cu cât e mai puțină lume care merită premii, cu atât e mai multe locuri care te premiază!”, va remarca Ardiles fascinat de frenezia ce a cuprins Fierbințiul.

Dacă va reuși Vasile să împace și sătenii, și Prefectul, dar și pe Președintele Consiliului Județean, vom afla în episoadele de miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. Serialul Las Fierbinți este disponibil în avans pe VOYO.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni