• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Săptămâna aceasta, comedia a ținut România în fața televizoarelor. Las Fierbinți, lider absolut de audiență

Săptămâna aceasta, comedia a ținut România în fața televizoarelor. Las Fierbinți, lider absolut de audiență

Săptămâna aceasta, comedia a ținut România în fața televizoarelor. Las Fierbinți, lider absolut de audiență

Episoadele de miercuri și joi seară au adus zâmbetul pe buzele a milioane români! Brânzoi a încercat să înțeleagă cum funcționează reglarea ceasului biologic, Dorel s-a infiltrat în F.F.F.- Forța Femeilor din Fierbinți, și Robi a fost sedus și... indus în eroare. Întâmplările lor haioase au fost urmărite cu interes de români, săptămâna aceasta, comedia fiind lider absolut de audiență.

Gallery

Nicoleta, o apariție fermecătoare în Fierbinți, interpretată de Otniela Sandu, i-a pus inima pe jar lui Robi. Ea i-a dat de înțeles că este atrasă de el, oferindu-i polițistului speranțe care s-au dovedit a fi false în final. În momentul în care a aflat că Nicoleta s-a folosit de el, Robi a confruntat-o: “Eu te întreb acuma, tu ești fericită că m-ai păcălit?”.

La îndemnarea primarului Vasile, Dorel s-a deghizat în femeie, pretinzând că este Dorela, verișoara Aspirinei, și s-a infiltrat în organizația secretă F.F.F., pentru a afla cum se desfășoară întâlnirile femeilor. “Eu când am auzit de Frontul Femeilor din Fierbinți, m-am gândit la o revoltă ceva, știi? Da’ acuma cu pozele astea, îți dai seama că le am la mână pe viață!”, a spus primarul când a văzut dovezile aduse de Dorel.

Comedia a fost lider absolut de audiență, atât miercuri, cât și joi seară. În medie, cele două seri de Las Fierbinți au înregistrat 8.3 puncte de audiență și 25.7% cotă de piață, în rândul publicului național, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. În timp ce postul de televiziune clasat pe locul secund a avut, în medie, 5.6 puncte de audiență și 17.4% cotă de piață. La nivel național, aproape 1.5 milioane de români au urmărit, în medie, cele două episoade Las Fierbinți.

Săptămâna viitoare, Firicel va avea probleme în cuplu, “Eu sunt o proastă, mă, că am rămas cu unul ca tine!, îi va reproșa soția lui. Giani va încerca să o seducă pe soția lui Cărămidă, care este temut în tot satul, „Vezi că bărba-su’ lu’ asta l-a băgat pe ăla în spital din cauza la o musculiță!”, îi va explica Bobiță.

În fiecare seară de miercuri și joi, de la ora 20:30, țara o arde pe comedie! Episoadele sunt disponibile în avans pe VOYO.

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni