• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • România preferă comedia! Serialul Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență!

România preferă comedia! Serialul Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență!

România preferă comedia! Serialul Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență!

De la ora 20:30, în serile de miercuri și joi, televizoarele românilor au fost pe Las Fierbinți! Telespectatorii s-au distrat săptămâna aceasta, urmărind încurcăturile amuzante în care s-au găsit locuitorii celui mai celebru sat din România. Comedia a fost, din nou, lider incontestabil de audiență!

Robi s-a hotărât să plece în vacanță în Insulele Caraibe, însă Nicu Rață a încercat să-l convingă că nu va putea rezista drumului lung cu avionul: „Păi și ce faci, mă, în avion? Te duci la piloți: Da, vă rog frumos, opriți pe norișorul ăsta să-mi fac și eu plimbarea?”. Astfel, ei au pus pariu că Robi nu va rezista nici măcar cinci ore în mașina lui Nicu, pentru a-l pregăti pentru drumul lung spre Caraibe.

Celentano și-a asumat misiunea de a-l convinge pe primarul Vasile de faptul că Firicel face parte dintr-o minoritate, și anume cea a populației turce, motiv pentru care ar trebui să primească beneficiile aferente. Pentru a demonstra acest lucru, cei doi prieteni s-au costumat în turc și cadână și au încercat să recreeze scena Răpirii din serai, ajutați de Aspirina. „De ce te râzi? Nu te mai râde, te rog, că aici e o persoană care suferă. Sunt o cadână singură în castel!”, s-a revoltat Celentano când Aspirina se amuza de interpretarea lor.

Serialul de comedie a fost lider absolut de audiență atât miercuri, cât și joi seară. În medie, cele două episoade Las Fierbinți au înregistrat 8,2 puncte de audiență și 25,7% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul secund a avut 5,4 puncte de audiență și 16,9% cotă de piață.

Săptămâna viitoare, comedia continuă cu noi aventuri fierbințene! Brânzoi va avea sentimentul că Giani urmărește să-l „ardă”, Dorel va vrea să scape de Bobiță, iar Aspirina îl va introduce în organizația secretă: F.F.F. – Forța Femeilor din Fierbinți. Episoadele noi sunt disponibile în avans pe VOYO.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni