• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Joi seară, țara a ars-o pe comedie! Las Fierbinți – lider detașat de audiență

Joi seară, țara a ars-o pe comedie! Las Fierbinți – lider detașat de audiență

Joi seară, țara a ars-o pe comedie! Las Fierbinți – lider detașat de audiență

Bobiță, Dorel, Brânzoi, Celentano și celelalte personaje îndrăgite au adus comedia în casele românilor. Aseară, în al doilea episod din sezonul 25 Las Fierbinți, aventurile lor au fost urmărite de milioane de români, plasând serialul pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor.

Zvonurile circulă rapid în cel mai cunoscut sat din România, și niciodată nu se știe la cine ajung. Brânzoi a aflat acest lucru pe pielea lui când soția sa a auzit că acesta își plângea de milă prin tot satul, povestind că viața lui ar fi fost alta dacă nu s-ar fi căsătorit. Furioasă, ea a decis să-i dea o lecție pe care să o țină minte: "Dacă nu eram eu în viața ta, ce te făceai, mă?", l-a întrebat soția.

O lecție a primit și Bobiță din partea lui Dorel, atunci când acesta a căzut în plasa lui Coțăilă, cumpărând de la el o imprimantă 3D care „printează” friptură, parte a planului inițial al cârciumarului de a se îmbogăți rapid. „Prea se dădea el mare că: Mamă, Dorele, ia uite ce sculă șmecheră mi-am luat! și că ce fraier ești tu, cum te-a făcut el pe tine. M-a enervat rău de tot, îți dai seama...”, i-a spus Dorel fratelui său, explicând astfel de ce a cumpărat dispozitivul la supra preț.

Seara de joi a adus comedie în casele românilor, serialul fiind lider absolut de audiență. În intervalul orar 20:30 - 21:32, comedia a înregistrat 8,7 puncte de audiență și 29,6% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. În același timp, postul de televiziune clasat pe locul secund a avut 5,4 puncte de rating și 18,5% cotă de piață. La nivel național, aventurile amuzante din Fierbinți au fost urmărite de peste 1,7 milioane de telespectatori. În minutul de aur, la ora 21:15, aproape 2 milioane de români se bucurau de comedie.

Săptămâna viitoare, distracția revine în serile de miercuri și joi, de la ora 20:30, cu noi întâmplări... exotice. Robi se va pregăti să plece în vacanță în Caraibe, iar Giani și Dorel îi vor deschide ochii primarului Vasile cu privire la modul în care îl văd femeile. „Adevărul e că în ultima vreme am cam stat pe tușă, nici banca de rezerve n-am prins-o, ca să zic așa”, va recunoaște Vasile timid.

Las Fierbinți este în fiecare miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. Episoadele noi sunt disponibile în avans pe VOYO.

Las Fierbinți – Țara se distrează cu comedie!

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni