• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Pe ce dată începe noul sezon Las Fierbinți și în ce zile va fi difuzat la PRO TV

Pe ce dată începe noul sezon Las Fierbinți și în ce zile va fi difuzat la PRO TV

Pe ce dată începe noul sezon Las Fierbinți și în ce zile va fi difuzat la PRO TV

Anul acesta, ai chef de spectacol! Țara este pregătită să râdă cu poftă într-un nou sezon Las Fierbinți, alături de aceleași personaje care au adus comedia ani la rând în casele spectatorilor!

Din această toamnă, românii își vor putea încheia din nou ziua cu o doză sănătoasă de râs, marca Las Fierbinți. Aceleași personaje spumoase se întorc pe micile ecrane, de data aceasta cu și mai multe momente de comedie pură.

Dacă îți era dor să îi vezi pe Celentano, Bobiță sau Dorel, trebuie să știi că așteptarea a luat sfârșit!

Pregătește-te să râzi în hohote la cel mai nou capitol Las Fierbinți! Serialul fenomen se întoarce cu aceeași actori care au cucerit inimile românilor de-a lungul celor 24 de sezoane și nu ai cum să îi ratezi!

Pe data de 11 septembrie 2024, telespectatorii pot urmări din nou serialul lor preferat de comedie, în fiecare miercuri și joi, de la 20:30 pe PRO TV.

”Televiziunea intră într-o nouă eră, iar astăzi deschidem calea către îmbinarea perfectă a lumii digitale - oferind acces la conținutul preferat cu un simplu clic, de oriunde și oricând - cu televiziunea liniară, așa cum o știți de ani întregi. Viziunea noastră este ca aceste două produse să fuzioneze perfect într-un singur univers relevant pentru publicul nostru.

Iar acum vedem primii pași ai modului în care aceste două lumi se întrepătrund - conținut relevant și de calitate într-o grilă puternică la PRO TV, împreună cu o serie de emisiuni extraordinare și producții VOYO Original. Și acesta este doar începutul! Acesta este viitorul televiziunii!”, declară Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni