Cu o energie bună, ca după sărbători, doctorul Mihaela Bilic a venit cu sugestii pentru cei care mai au încă mâncare de la Paște, dar nu vor să termine tot ce a rămas într-un singur prânz.
Sugestiile Mihaelei Bilic sunt extrem de utile. Astfel, se face referire la mai multe alimente tradi'ionale de Paște.
Drobul - este perisabil, nu se poate transforma în nicion fel;
Cozonacul- poate să fie păstrat în congelator sau poate să fie pus în prăjitorul de pâine;
Sarmalele - pot să fie puse la congelator, unde se păstrează foarte bine;
Ouă roșii prea multe - se pot pune la salată orientală;
Mihaela Bilic este medic primar în specialitatea diabet şi boli de nutriţie, cu un masterat de psihonutriţie la Paris. Ne îndeamnă să facem din mâncare un prieten şi din alimentaţia sănătoasă şi echilibrată un stil de viaţă, dar anumite recomandări făcute de ea sunt controversate.
FOTO: Captură La Măruță