Karmen, mesaj pentru Măruță și pentru Eva Măruță

Karmen și Andrei Bănuță au lansat la început de primăvară piesa „Ring Ding Ding”, care spunea povestea unui cuplu aflat într-o relație dificilă, marcată de dezamăgiri.

La Măruță, cei doi au venit pentru povești, teste și muzică. Frumoasa Karmen e concentrată pe cariera mzicală, dar este și mama tânără a Sofiei, o adevărată domnișoară de patru ani. Cu sinceritate și amuzată, Karmen a avut în emisiune un mesaj pentru Măruță, dar implicit și pentru Eva Măruță:

"Sofi se uită acum la noi. (...) Sofi mi-a zis că o urmărește pe Eva, tot ce face Eva, face și Sofi, deci te rog, ai grijă ce postezi, Cătălin!"

Karmen reușește să îmbine pasiunea pentru artă în diverse forme: muzică, actorie și dans. Primul ei single, „Domino”, lansat în 2015, a fost primit cu entuziasm de fani, cu mai mult de 24 de milioane de vizualizări pe Youtube. De atunci, Karmen a continuat să cucerească inimile ascultătorilor cu hituri precum „You Got It”, „Shake It”, „Minte-mă” și „Viciul Meu”, în colaborare cu Achi.

Artista a colaborat și cu artiști internaționali, cum ar fi Krishane pentru single-ul „Lock My Hips” din 2018. 

​Andrei Bănuță este unul dintre cei mai apreciați artiști din noua generație, iar piesele sale de o sensibilitate apare îi cuceresc imediat pe ascultători. În 2023, colaborarea sa cu Andra pentru piesa ,„Nu m-am gândit la despărțire” a fost un real succes. Piesa a stat timp de 19 săptămâni în Top 10 Media Forest și a ajuns pe locul 1. Mai recent, Andrei a colaborat cu DOMINO, prin melodia „Afară plouă”, care este prezentă de 8 săptămâni în Top 10 cele mai ascultate piese la radio, atingând pe poziția 6. Pe lângă cariera muzicală, Andrei este și protagonist în serialul „Groapa”, unde joacă rolul lui Denis. 

FOTO: CAPTURĂ LA MĂRUȚĂ 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni