• Emisiuni
  • La Măruță
  • Chef Iosif Ștefănescu ne arată cum putem realiza un meniu afrodisiac în mai puțin de 30 de minute

Chef Iosif Ștefănescu ne arată cum putem realiza un meniu afrodisiac în mai puțin de 30 de minute

Denumite după zeița frumuseții și a iubirii, Afrodita, alimentele afrodisiace au reputația de a crește libidoul.

Chef Iosif Ștefănescu propune un meniu savuros și ușor de pregătit în mai puțin de jumătate de oră pentru luna iubirii. Rețetele au la bază carnea de vită, care este afrodiziacă, deși este recomandată o dată pe săptâmână pentru a nu deveni nocivă pentru organism.

Delicatesele pregătite sunt

Carpaccio de vită

Friptură de vită hrănită cu ciocolată, cu garnitură de sparanghel și legume speciale

Vezi rețetele integral în video atașat

Chef Iosif Ștefănescu a învățat meseria de bucătar de la celebrul Jean-Luc Bagueneau și ulterior a lucrat pe vase de croazieră, restaurante de lux și hoteluri renumite.

FOTO: CAPTURĂ LA MĂRUȚĂ

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni