• Emisiuni
  • La Măruță
  • Ramona, soția lui Jorge, după ce acestuia i s-a făcut rău la Survivor All Stars: "M-am panicat total"

Ramona, soția lui Jorge, după ce acestuia i s-a făcut rău la Survivor All Stars: "M-am panicat total"

Ramona, soția lui Jorge, după ce acestuia i s-a făcut rău la Survivor All Stars: "M-am panicat total"

Alexandra Gog, Cristi Mitrea, Ramona, soția lui Jorge și Sebi Chitoșcă, fost concurent Survivor, au venit La Măruță să povestească despre cele mai recente întâmplări de la Survivor All Stars.

Ramona a fost invitată în lumina celor mai recente evenimente de la Survivor All Stars legate de Jorge. Acesta s-a simțit rău și a avut nevoie de un consult medical. Mai mult, a ales să nu participe la competițiile pentru imunitate, cu riscul de a fi ulterior nominalizat și dat afară, deși medicul l-a pus pe picioare și și-a dat acordul pentru concurs.

Ramona Prodea: Supraviețuiesc și eu. (...) Înainte să văd Ambulanța, au dat un teaser și m-am panicat total. Eu îl cunosc și știu și când e rău. Așa a mai fost o singură dată. El nu e sensibil, suportă destul de ușor durerea, nu se plânge, dar acum nu a fost un teatru, când l-am văzut alb la față. (...) Mă tem pentru sănătatea lui, sincer! De data asta chiar nu s-a simțit bine. 

​În urmă cu un an, în timpul probei pentru imunitate, artistul a fost eliminat de la Survivor 2023 din cauza unei accidentări grave la genunchi. Acesta s-a dezechilibrat de pe o structură de lemn la înălțime și a căzut pe nisip.

Legat de conflictul dintre Zanni și Jador, deja intrat în vizorul tuturor, Ramona spune:

Ramona Prodea: Eu cred că adevărul e undeva la mijloc, cred că niciunul , nici altul nu a fost ireproșabil, au băgat amândoi bățul prin gard, când unul când altul. (...) Soțul meu a ales să fie vocal, și-a spus părerea, nu este un om care se ascunde după deget.

Gallery

​FOTO: CAPTURĂ LA MĂRUȚĂ

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni