Bogdan Vlădău, despre noile experiențe în Peru

​Bogdan Vlădău s-a întors dintr-o nouă expediție în Peru, iar La Măruță a povestit despre experiențele în meditație și din timpul ceremoniilor.

​Cu sinceritate, a împărtășit cu toată lumea:

"Avea și Gina biletul de avion, dar a avut un noroc pentru ea, ghinion pentru mine, a primit un contract și ea a plecat la Paris. (...) A fost un scorpion pe mine pentru că data trecută l-a trimis pe fratele sau mai mic. Exista un pericol, dacă te înțepa în gât, aia e. (...) Eu tot te aștept. Data viitoare plecăm în aprilie și data viitoare, în noiembrie, în Columbia. (...) Fără semnal la telefon, fără televizor, fără nimic practic. Meditație și ceremoniile pentru care ne-am dus, practic. Am făcut cinci ceremonii de data asta. (...) De data asta am și participat activ la ceremoni, șamanul m-a rugat, a fost o onoare pentru mine. (...) S-a întâmplat să iasă o frică la suprafață, era o frică de sărăcie, am identificat-o imediat. (...) Eu sunt foarte apropiat de Dumnezeu. Rugăciunea e felul în care vorbim cu Dumnezeu, iar meditația e felul în care îl ascultăm pe Dumnezeu. De asta trebuie făcute amândouă."

Peru a devenit o destinație extrem de cunoscută pentru căutătorii de experiențe cu Ayahuasca, plantă despre se spune că oferă o oportunitate de explorare a profunzimilor conștiinței. Vedeți în video imagini speciale din ceremonii

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni