De 1 Decembrie, grătarul sfârâie cel mai bine în Fierbinți.
Doi chefi talentanți - Iosif Ștefănescu și Orlando Zaharia, îndrumați de Radu Ciucă, de La Măruță, au pregătit bucate tradiționale extrem de gustoase. Și fierbinți, sfârâitoare pe grătar.
La masă au venit Rață, Bobiță, Dorel și Giani care s-au bucurat de tot. Vorba lui Bobiță:
"Așa e de ziua românilor, întâi se bea, apoi se mănâncă și după ce ai băut nu mai vezi nici tacâmurile."
Vezi un video de excepție
Chef Iosif Ștefănescu a învățat meseria de bucătar de la celebrul Jean-Luc Bagueneau și ulterior a lucrat pe vase de croazieră, restaurante de lux și hoteluri renumite precum Mariott din Munchen.
Chef Orlando Zaharia este, la rândul său, extrem de cunoscut și a gătit pentru numeroase personalități. O perioadă s-a ocupat chiar de mesele de protocol pentru diplomații de rang înalt și pentru Președinția României.
FOTO: CAPTURĂ PROTV