"Simplitatea e cea mai potrivită", după cum spune Anca Alungulesei, iar o digestie ușoară poate să fie ajutată de combinații simple.
Iată reguli și principii ale combinării alimentelor:
Fructele nu se combină cu nimic pentru că se digeră foarte repede și pot fermenta. Se mănâncă după masa principală, dar după o pauză considerabilă.
Legumele-se combină cu absolut orice
Carne, brânzeturi, pește, ouă, leguminoase - se combină cu legume, nu între ele.
Amidonoasele ( pâine - cu brânzeturile, cu legumele și cu leguminoasele (mazăre, năut, linte);
Nucile și semnițele -cu brânzeturile, cu legumele și cu leguminoasele;
În sistem, alimentele intra în ordinea din fotografia de mai jos.
Vedeți informațiile complete în video atașat.
Anca Alungulesei este terapeut în nutriție și creatoarea Psiho-Dietei, metoda integrativă de slăbit.
FOTO: CAPTURĂ LA MĂRUȚĂ