ß
Răzvan Exarhu a lansat pe youtube podcastul Ac de Siguranță, cu titlul inspirat de cartea Fericirea e un ac de siguranță, carte publicată de vedetă.
Dacă primii invitați ai podcastului sunt Tudor Chirilă, Macanache, Mihai Bobonete, în al patrulea episod și cel mai recent, se spune povestea lui Caroline Fernolend.
Răzvan Exarhu: "Caroline Fernolend este salvatoarea satului Viscri, este cea care a făcut posibil satul așa cum e azi. Ea l-a convins pe Charles să vină și să vadă locul și să în ocrotească. Locul a început să prospere. Cum l-a convins? Charles era într-o delegație, i s-a spus ei că are 10 minute să îl convingă.Erau îmbrăcați în costume tradiționale. Au spus că uite ce frumoase costume avem, avem un sat frumos, l-au invitat. El a zis ce cojoc frumos, i s-a spus vă dăm unul dacă veniți la Viscri. La următoarea vizită a venit."
Potrivit unei recenzii a cărții sale, Fericirea e un ac de siguranță, Răzvan Exarhu se gândea în adolescență că o să ajungă actor de teatru de păpuși, deși tatăl sau îl sfătuia să se facă preot. Chiar dacă nu asta plănuise, emisiunile sale de radio de la ProFM sunt un reper pentru două generații. A făcut o celebra expoziție intitulată „Kitsch ce-i mai frumos?“ și a părăsit media. Apoi a trăit aproape un an la țară, unde a descoperit cât de bine se gătește la plită cu lemne, a învățat să facă rachiu și vin și i s-a propus să candideze la primărie. A revenit în civilizație și a creat Radio Guerrilla. Între timp, a lucrat în publicitate, a scris pentru o mulțime de publicații și pe blog. A pornit radioul online Clandestino.fm, a revenit la TV cu emisiunea România delicioasă și a devenit bucătar.
FOTO: CAPTURĂ EMISIUNE