• Emisiuni
  • La Măruță
  • Lora, recuperată după COVID! De ce a scris pe Instagram: "Multe vipere manipulatoare deghizate în victime au încercat să-mi distrugă reputația"

Lora, recuperată după COVID! De ce a scris pe Instagram: "Multe vipere manipulatoare deghizate în victime au încercat să-mi distrugă reputația"

Lora, recuperată după COVID! De ce a scris pe Instagram: "Multe vipere manipulatoare deghizate în victime au încercat să-mi distrugă reputația"

La Măruță, Lora a povestit despre experiența pe care a avut-o în perioada când a contactat COVID, dar a vorbit și despre un text acid pe care l-a postat pe Instagram.

Legat de COVID, a povestit:

"Capul foarte înfundat, febră o zi, după au venit fetele cu perfuzii. (...) Acum sunt bine."

​Pe Instagram, Lora a scris:

"Multe vipere manipulatoare deghizate în victime au încercat să-mi distrugă reputația, cariera, viața. Am crezut că vor reuşi, dar mai mult am crezut protecția mea Divină. Aveți grijă de voi."

Ca să explice textul, La Măruță, Lora a povestit:

"Au fost multe, multe situații așa. Au fost oameni care mi-au fost alături doar ca să dea bine. (...)Problema e când investești suflet în astfel de relații. (...)Nu cred că scapă cineva din existența asta fără. Înveți să nu te mai consumi, să mai dai diamante la porci așa repede. Eu sunt drăguță și vreau să mă deschid și să te deschizi, dar mi-am păstrat o protecție. Nu îți dau zece din oficiu, hai să începem de la cinci."

​FOTO: CAPTURĂ LA MĂRUȚĂ

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni