• Emisiuni
  • La Măruță
  • Au început filmările pentru Love Island. Primele imagini cu vila. Alina Ceușan a oferit detalii din culisele show-ului

Au început filmările pentru Love Island. Primele imagini cu vila. Alina Ceușan a oferit detalii din culisele show-ului

Alina Ceușan, direct din Tenerife, a oferit primele detalii din culisele celui mai așteptat show al momentului, Love Island. Iată cum arată vila în care vor locui concurenții.

Gazda show-ului a dezvăluit că a cunoscut deja concurenții și ne-a arătat câteva imagini cu vila în care vor putea lua naștere cele mai frumoase povești de iubire.

„Am cunoscut concurenții, avem parte de o vreme foarte bună și în spatele meu vedeți vila Love Island”, a spus Alina Ceușan, La Măruță
 
”E o temperatură constantă și plăcută în tot timpul anului și profităm de asta, tocmai de asta i-am adus pe cele cinci fete și cei cinci băieți din primul sezon Love Island aici, ca să profite de această vară prelungită”, a mai spus Alina Ceușan. 
 
Show-ul Love Island poate fi urmărit din 1 octombrie, de duminică până vineri, pe VOYO, iar începând cu 2 octombrie, luni, de la 23:00, marți-vineri, de la 23:30, pe PRO TV.
 
VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni