Dragoș Bucur are și un alt talent! A cântat La Măruță

Mario Fresh, Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Renvto au venit La Măruță pentru a prezenta cele mai noi proiecte și pentru...a cânta. 

Atenția s-a pus, evident, pe Dragos Bucur, care nu e cântăreț, nu crede că are talent, dar...are. Sau cel puțin asta reiese din video-ul atașat.

Vedetele au venit să promoveze proiectul „Încă Două Lozuri”, comedia care a avut deja premiera la Festivalul Internațional de Film Transilvania TIFF și va putea fi urmărit în cinematografele din toată țara în această toamnă. 

Videoclipul piesei „Ce seară minunată” a fost regizat de Dan Petcan și a fost filmat în două zile în mai multe locații. S-au filmat scene atât pe apă, cât și pe uscat. 

A apărut oficial și trailerul comediei “Încă Două Lozuri”. Filmul care îi are în roluri principale pe Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol, va ajunge în cinematografele din toată țara pe data de 27 octombrie.
 
Trailerul filmului “Încă Două Lozuri” poate fi văzut pe site-ul oficial al filmului www.incadoualozuri.ro și pe canalul de YouTube “Încă Două Lozuri”.
 
La Măruță, s-au arătat și fotografii speciale din arhiva lui Dragos: "Părinții tăi, Dragoș, au împlinit 50 de ani de căsnicie?!" Cu această ocazie, Dragoș s-a emoționat și a mărturisit că are și el 18 ani de căsnicie. 

 FOTO: Captură emisiune 




 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni