• Emisiuni
  • La Măruță
  • Marcel Fota: "Mi-a fost foarte greu să accept statutul copilului meu de lipsă definitivă a tatălui"  

Marcel Fota: "Mi-a fost foarte greu să accept statutul copilului meu de lipsă definitivă a tatălui"  

La 46 de ani, Marcela Fota a trecut prin multe, dar pe scenă nu a lăsat niciodată că publicul să vadă ce o frămîntă. Artista și-a deschis sufletul și a vorbit pentru prima oară despre iubire, despre moartea soțului, despre suferință copilului rămas fără tată și despre nouă dragoste pentru un bărbat cu 20 de ani mai tînăr, într-un interviu de colecție pentru La Măruță.

Marcela Fota s-a căsătorit cu Ninel după 13 ani de relație. Cântăreața povestește cu durere în suflet că a rămas văduva la 2 ani după ce și-a unit destinele cu tatăl copilului ei. Cu toate că au avut o relație cu multe încercări, Marcela a reușit mereu că David să nu simtă acest lucru. La 2 ani după marele necaz, artista vorbește despre cum a evoluat relația cu Ninel.   

"Eu am vrut să fim financiar separat, cu toate că era era mai puternic finaciar, el avea copii, eu nu aveam copii atunci. Când copilul nostru avea 4 ani, mi-a spus că nu este pregătit să facă casă. (...) Mi-a zis că nu mă regăsesc în această locuință. I-am dat o perioadă în care să se regăsească, apoi a venit să îmi spună, tu și copiul sunteți pentru mine. (...) Mi-a 3fost foarte greu să accept statutul copilului meu de lipsă definitivă a tatălui."

 
În urmă cu ceva timp, presă vuia că această are o relație cu un tânăr cu aproximativ 20 de ani mai tânăr. Gurile rele din mediul online au comentat, au pus-o la zid, iar paparazzi au stat pe urmele ei. Marcela a evitat mereu să vorbească despre relația cu noul iubit, Alex. 

"Ajungi la un moment în care ai nevoie de un suflet lângă tine, să îți spună mai poți puțin. Sau cineva te ține în brațe. Eu am îndrăznit să îmi asum asta. "
 
Un alt capitol greu din viață Marcelei Fota a fost atunci când fratele ei s-a sinucis. Se întâmplă chiar atunci când artista locuia în America. Cântăreața spune că a deranjat-o faptul că oamenii au judecat-o, au existat voci care au spus că se face responsabilă de viață fratelui ei pentru că acesta îi datora niște bani, dar nu avea de unde să-i returneze. Marcela nu a reușit să-și ia "la revedere", însă păstrează în suflet amintirile frumoase pe care le-au trăit împreună. 

Vedeți un interviu emoționant

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni