• Emisiuni
  • La Măruță
  • Mitică Dragomir: "Nu cred ca isi poate reveni Simona Halep ca sportiv!" Ce alte declarații fulminante se fac pe acest subiect

Mitică Dragomir: "Nu cred ca isi poate reveni Simona Halep ca sportiv!" Ce alte declarații fulminante se fac pe acest subiect

În cursul zilei de marți, 12 septembrie 2023, Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) a  anunțat  că Simona Halep a fost suspendată 4 ani din tenis, în urma scandalului de dopaj. 

Suspendarea a fost hotărâtă de către un tribunal independent. 

Lucian Mândruță și Costi Stan au venit La Măruță să discute despre acest subiect, iar tatăl Simonei Halep, Stere Halep, dar și Gigi Becali, Mitică Dragomir și antrenorul acesteia  au făcut declarații legat de tot ce s-a întâmplat.

Stere Halep, tatăl Simonei Halep: "Normal că e dezamăgită. 100 de ani să ii dea suspedare, nu putem recunoaște asta. Are o stare de spirit foarte bună, ce poți să faci?! Se poate întâmpla la orice sportiv, legea internațională trebuie să facă ceva. "



Dumitru Dragomir: "Doamna Halep mi-aș dori să ramână aceeași doamnă pe care am cunoscut-o de cand era mica. Are ce îi trebuie, inclusiv educația necesară să treacă peste acest obstacol.  Îi doresc sa reuseasca sa isi faca o familie si sa lase naibii durerile pricinuite de sport. Simona Halep e o mare doamnă a sportului românesc și așa va rămâne . Nu cred ca isi poate reveni după așa ceva. Convingerea mea că presiunea unor sportive pe care ea le-a "ridiculizat" și-a spus cuvântul. Asta a costat-o. Dacă era americancă, italiancă sau nemțoaică, nu îi dădeau nici șase luni. În cel mai frumos vis, să îi reducă la 2 ani. Pentru ea e mult oricum. "

Victor Hănescu, fost jucător de tenis: "Nu e un moment ușor pentru ea, din moment ce i-au dat patru ani, ceva este acolo. E o sentință foarte grea, mă așteptam să fie mai mică, în continuare cred că trebuie să rămână sportiva care a adus rezultate extraordinare. E un moment foarte greu pentru ea, dar până la urmă trebuie să îți asumi chestiie astea. (...) Cred că a fost ceva accidental, am cunoscut-o de la 17 ani. Ar fi fost o prostie să fie intenționat. "

Gigi Becali a declarat:

„La ce nu mă pricep, cum să vorbesc? Eu văd  prin prisma banului, eu așa o văd. Adică, dacă vedem lucrurile spirituale, atunci, da, dar, dacă vorbim de lume, trebuie să includem banii, că, fără bani, nu se poate. Simona, ce? Are bani, milioane de euro…

Nu știu, din punctul meu de vedere. Probabil ea e afectată ca sportivă, vrea să mai joace. A făcut bani. Să se liniștească, să fie sănătoasă și să își vadă de viața ei, că are bani, milioane, să nu o mai afecteze așa de tare. Totul numai pentru bani în lumea asta. Nu mai câștiga și ea mult acum. A câștigat ea bani, milioane, are bani, 30-40 de milioane de euro, să fie sănătoasă.

Dacă era să deranjeze, îi făcea o manevră înainte, când era numărul unu mondial și numărul doi mondial. Îi făcea acum, când e altul un umăr mai încolo?”

Pentru Știrile ProTv, Simona Halep a declarat ce simte:
 
„Șocată aș putea să spun și e o mare nedreptate ce se întâmplă, nu am luat niciodată dopaj și nu m-am dopat absolut niciodată, și toate acestea o să iasă la iveală într-o zi, și o să las experții să discute absolut orice pentru că ei știu mai bine ceea ce s-a întâmplat, și sunt convinsă că într-o zi o să dovedesc că sunt nevinovată și că sunt curată. Tot ce s-a întâmplat a fost nedrept din toate punctele de vedere, sunt foarte dezamăgită și pot să spun că sunt șocată că se poate judeca un sportiv doar pe presupunere, pe nimic concret. Analizele mele de sânge au fost negative și nu s-a găsit absolut niciodată substanțe interzise. La urină, doar pe data de 29 când a ieșit o cantitate infimă de Roxaduxat, și aceasta a fost totul. Acum trebuie să ajung la TAS, o să fac apel la această decizie fără sens din punctul meu de vedere și sper că o să iasă adevărul la iveală într-o zi, și o să lupt până la capăt ca să dovedesc acest lucru”
 
Românca poate contesta decizia la TAS. Dacă aceasta va fi menținută, Simona Halep nu se mai poate întoarce în tenis mai devreme de octombrie 2026.

Vezi Galeria Foto

FOTO: GETTY IMAGES/ SIMONA HALEP 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni