• Emisiuni
  • La Măruță
  • Dana Rogoz, Laura Cosoi și Adela Popescu, povești despre viața de familie

Dana Rogoz, Laura Cosoi și Adela Popescu, povești despre viața de familie

Laura Cosoi, Adela Popescu și Dana Rogoz sunt trei dintre cele mai cunoscute și apreciate persoane publice din România. Acestea s-au făcut remarcate cu mulți ani în urmă, atunci când pășeau timid pentru prima dată într-un platou de filmare, iar de atunci și până acum au reușit să își creeze cariere de succes!

Cele trei fete nu doar că se bucură de cariere de succes, ci au parte și de vieți personale absolut superbe. Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean, alături de care are trei fiice extrem de frumoase. La rândul ei, Adela Popescu formează de mulți ani un cuplu cu Radu Vâlcan, fiind și părinții a doi băieți. Dana Rogoz are și ea o viață de familie superbă, construită alături de Radu Dragomir, bărbatul care i-a oferit o fetiță și un băiat.

Invitate la emisiunea lui Cătălin Măruță, cele trei prietene au vorbit despre viața de familie, au răspuns la comentariile fanilor și au povestit întâmplări amuzante prin care au trecut, alături de copiii lor. Dana Rogoz a stârnit hohote de râs după ce a mărturisit că, pentru a nu mai întârzia, a dormit în rulotă, în fața grădiniței fiului ei:

„Veneam mereu foarte, foarte supărată că întârziam tot timpul, deși stăm foarte aproape de grădiniță. La un moment dat am zis: aceasta este șansa noastră! Am zis că nu e așa complicat, punem repede de mic dejun, hainele pentru a doua zi, am parcat-o fix în fața grădiniței și a fost pentru prima oară când am văzut și eu cum se intră la rând, cum vin educatoarele, cum e să nu mai ajungi ultimul. Am rămas în istoria grădiniței!”, a spus ea. 

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni