• Emisiuni
  • La Măruță
  • Liviu Teodorescu, noi dezvăluiri despre rolul de tată! Cum i s-a schimbat viața de când a devenit părinte

Liviu Teodorescu, noi dezvăluiri despre rolul de tată! Cum i s-a schimbat viața de când a devenit părinte

Cunoscutul artist și soția sa, Livia, sunt părinți de câteva luni și nu își mai încap în piele de fericire. Liviu Teodorescu a pășit astăzi în emisiunea lui Cătălin Măruță și a vorbit, printre altele, despre rolul de tată.

Nu mai este un secret faptul că soția lui Liviu Teodorescu a născut mai devreme din cauza unui accident casnic, dar cu toate că au trăit poate cele mai intense momente, totul s-a încheiat cu bine.

Atât cântărețul, cât și partenera sa de viață se bucură di plin de fiecare clipă patrecută alături de Ecaterina, micuța lor, iar despre acest lucru a decis să vorbească chiar cunoscutul artist. Liviu Teodorescu se aștepta ca această schimbare să fie dificlă și chiar obositoare, dar s-a dovedit a fi, în final, una extrem de frumoasă, mărturisește el.

„E bine!E foarte bine! Acum am trecut la alt nivel, a început să gângurească. E și dificilă (nr. perioada) și obositoare, dar este și atât de frumoasă încât toate astea trec.

Toată lumea mi-a spus: „Ha,ha, stai să vezi ce te așteaptă!”. Pe 2 a făcut două luni”, a dezvăluit Liviu Teodorescu în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni