La mulți ani, Cristina Joia!

Cristina Joia este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete de la PRO TV, aceasta aducând zâmbete pe buze tuturor oamenilor care au nevoie de un acoperiș deasupra capului și care apelează la emisiunea „Visuri la Cheie”. Astăzi, domnișoara arhitect își sărbătorește ziua de naștere, dar nu oricum, ci la muncă!

Cristina Joia și-a sărbătorit vineri, 1 septembrie, ziua de naștere. Arhitectul de la „Visuri la Cheie” nu a stat departe de muncă nici măcar cu această ocazie și s-a bucurat de momentul emoționant în care familia cu posibilități materiale reduse a ajuns în noua casă construită.

Echipa „La Măruță” i-a făcut o surpriză în acest sens și s-a dus pe platoul de filmare pentru a-i oferi Cristinei un buchet de flori absolut superb. Cu această ocazie, vedeta a oferit și o serie de declarații despre modul în care și-a sărbătorit ziua de naștere:

„E un mod frumos de a sărbători ziua de naștere!”, a spus ea.

Dragoș Bucur a anunțat deja că noul sezon „Visuri la Cheie” vine cu o serie de surprize și emoții extrem de mari:

„10 sună frumos, sună rotund, cum ar spune profesorii mei de actorie. Avem peste 100 de familii care au fost ajutate de echipa Visuri la Cheie și cred că ar 10-lea sezon o să fie cel mai tare. Sezonul începe pe 13 septembrie, la PRO TV și pe VOYO, de la 21:30”, a spus Dragoș Bucur. 

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni