• Emisiuni
  • La Măruță
  • Marian Olteanu, la provocarea lui Cătălin Măruță! Actorul a cântat rap în direct la TV

Marian Olteanu, la provocarea lui Cătălin Măruță! Actorul a cântat rap în direct la TV

Marian Olteanu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori de la PRO TV, a venit invitat în platoul „La Măruță” pentru a vorbi despre schimbările din viața lui. Acesta a dezvăluit inițial câteva detalii de la filmările pentru serialul CLANUL, iar ulterior a discutat despre pasiunile sale. 

Marian Olteanu este actorul care îl interpretează pe David în serialul fenomen CLANUL. Acesta, invitat în platoul lui Cătălin Măruță a dezvăluit câteva detalii din culisele celui de-al 3-lea sezon. Potrivit declarațiilor acestuia, telespectatorii vor avea multe surprize de proporții atât în ceea ce privește acțiunea, cât și în privința personajelor:

„Filmările merg foarte bine! Se dezvoltă acțiunea pentru sezonul 3 într-un total altfel decât mă așteptam. Este absolut fabulos! Am un singur lucru de zis, de menționat și de mulțumit: Lia Bugnar și Anghel Damian își fac treaba de minune!”, a spus Marian Olteanu. 

După acest moment, Marian Olteanu a discutat pe scurt despre pasiunile sale. Se pare că actoria nu este singurul domeniu cu care a cochetat, acesta știind să cânte la chitară, să facă beatbox și să cânte rap. După ce Cătălin Măruță a aflat aceste detalii din viața lui Marian, l-a provocat la un concurs de rime pe beat!

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni