Fiica lui Carmen Negoiță a absolvit facultatea la Londra

Carmen Negoiță este în culmea fericirii, după ce fiica ei a avut festivitatea de absolvire! Tânăra a finalizat cursurile unei facultăți de comunicare și relații publice din Londra, iar mama ei nu a putut lipsi de la un asemenea eveniment. 

Ingrid, fiica lui Carmen Negoiță, se poate declara o tânără împlinită! Aceasta a reușit să finalizeze cursurile unei facultăți destul de dificile din Londra, la care nu mulți tineri au acces. Deși în primă fază i-a fost greu să se adapteze în străinătate, departe de familie și de prieteni, ulterior s-a îndrăgostit de oraș.

Invitată la emisiunea „La Măruță”, Carmen Negoiță a făcut mai multe declarații despre reușita fiicei sale:

„M-am întors aseară de la Londra. A fost totul foarte bine. M-am dus pentru absolvirea lui Ingrid și am mai stat cu ea 2-3 zile. Oricum, mâine noapte vine ea acasă că a terminat acum, a terminat și cu job-ul, iar acum vrea să se angajeze în domeniul pe care l-a studiat. E plecată în Londra de 3 ani și a mai făcut doi ani de liceu într-un sat de lângă Londra. Ea a terminat PR și comunicare, a avut un job de student la un lanț de cafenele din Londra - unde era teamleader”, a spus Carmen Negoiță.

VEZI ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS DECLARAȚIILE COMPLETE

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni