• Emisiuni
  • La Măruță
  • Prima apariție Tv a Cameliei Potec după ce a anunțat că este însărcinată la 41 de ani: „Era mai complicat...”

Prima apariție Tv a Cameliei Potec după ce a anunțat că este însărcinată la 41 de ani: „Era mai complicat...”

Camelia Potec prima apariție Tv după ce a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară. Înotătoarea a făcut primele declarații.

Camelia Potec este în culmea fericirii, la 41 de ani va deveni mamă pentru a doua oară. Sportiva a anunțat că bebelușul urmează să vină pe lume în luna octombrie, însă, până atunci, are multă treabă, trebuie să participe la mai multe competiții, una dintre ele este în Japonia, și își dorește să aducă multe medalii acasă.

„Am făcut anunțul astăzi pentru că, pur și simplu, nu am mai avut când și nici în următoarea perioadă nu o să reușesc pentru că peste 24 de ore plec spre Japonia.(nr.În câte luni ești însărcinată?) 25 de săptămâni, era mai complicat să ascund burtica și kilogramele în plus, pentru că întotdeauna am fost o persoană care a ținut să se mențină într-o formă bună, întotdeauna am promovat ideea că trebuie să facem mișcare și să avem grijă de corpul nostru și deja am ajuns la opt kilograme în plus, era mai complicat să justific acest lucru(...)Sincer, e o perioadă în care noi participăm la competiții, ne dormi să aducem medalii de la fiecare competiție și mai puțin să se vorbească despre faptul că o să aduc pe lume un bebeluș în luna octombrie(...) (nr.Cum a primit vestea fiica voastră?) Ea știe încă din perioada când îmi era foarte rău, din primele trei luni, pentru că nu aveam cum să justific de ce îmi este rău și suferea foarte mult că mă vedea pe mine la pat sau că aveam stări de vomă, sau că nu puteam să mă joc cu ea.(nr.Bebele, ce nume va avea?) Nu știm, nu ne-am gândit, nu am avut timp să ne gândim, am avut timp doar să vă anunțăm”, a spus Camelia Potec în cadrul emisiunii ”La Măruță”.

Celebra sportivă mai are acasă o fetiță, pe Caelia, care a primit vestea că va avea o surioară sau un frățior cu entuziasm. Camelia a anunțat că în mai puțin de 24 de ore va pleca în Japonia, acolo unde va concura și speră să se întoarcă acasă cu multe medalii.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni