• Emisiuni
  • La Măruță
  • Elian Miță, cofetarul devenit senzație pe Tik Tok, care prepară torturi de vis prin toate colțurile lumii

Elian Miță, cofetarul devenit senzație pe Tik Tok, care prepară torturi de vis prin toate colțurile lumii

Dintr-un om pasionat de dulciuri, Elian Miță a devenit cel mai cunoscut cofetar de pe Tik Tok. Cu peste 1,2 milioane de urmăritori pe platformă, bărbatul a devenit o senzație a dulciurilor, ajungând să prepare torturi și prăjituri prin toate colțurile lumii.

Afacerea lui Elian Miță a pornit în pandemie, când el și prietenul lui, Marius Ghiță, au început să-și promoveze prăjiturile pe Tik Tok și au strâns o audiență cât mai mare. Deși nu erau de meserie cofetari, pasiunea pentru deserturi i-a făcut să creeze cele mai delicioase dulciuri și, de atunci, 1,2 milioane de oameni le urmăresc creațiile.

"Toată nebunia noastră a început din momentul pandemiei. În momentul ăla în care a început pandemia, noi făceam acasă lucruri, doar că atunci când a început pandemia, totul a luat amploare, Tik Tok-ul a bubuit, toată lumea stătea pe Tik Tok și atunci, chiar daca postam o brioșă, toată lumea voia să comande o brioșă de la mine. Atunci ne-am extins, am făcut un laborator", a spus Elian Miță.

"Eu cumva am venit în sprijinul lui, pentru că eu eram mai mult pe partea de gătit, îmi placea să gătesc, lui îi placea foarte mult să facă chestii dulci și atunci am zis ok, hai să îmbinăm, se pare că dulcele e mai cerut și căutat și am zis să facem ceva. Și am făcut", a adăugat și Marius Ghiță.

Dorința lor de a crea ceva spectaculos a fost atât de mare, încât au început să facă dulciuri și prin călătoriile lor. Astfel, ei s-au filmat preparând deserturi în locații de vis precum Lacul Bâlea, Cascada Niagara, Bora Bora sau Maldive.

Află povestea celor doi prieteni în materialul video de mai sus.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni