• Emisiuni
  • La Măruță
  • Carmen Tănase și Marius Manole au acceptat provocarea sosurilor lui Cătălin Măruță!

Carmen Tănase și Marius Manole au acceptat provocarea sosurilor lui Cătălin Măruță!

Carmen Tănase și Marius Manole sunt doi dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori de la noi din țară. Pe aceștia îi leagă o prietenie strânsă, care este reală chiar și în spatele camerelor de luat vederi!

În cadrul rubricii "Sosurile Iuti" din emisiunea "La Măruță", două personalități marcante ale scenei artistice românești au reușit să cucerească publicul prin talentul lor incontestabil și carisma debordantă. Carmen Tănase și Marius Manole sunt actori de excepție care, prin prestațiile lor memorabile, au reușit să-și câștige locul în inimile telespectatorilor. De-a lungul timpului, această pereche a demonstrat că chemarea lor pe scenă este mai mult decât o simplă meserie, ci o adevărată pasiune și o plăcere de a aduce bucurie și emoție în viața celor din jur.

Cei doi au răspuns mai multor întrebări, iar la un moment dat Carmen Tănase a fost întrebată de ce nu l-ar lua pe colegul ei de scenă, de soț. Artista, fără să stea prea mult pe gânduri a spus despre Marius Manole că este tipicar, că face gălăgie și că ar trezi-o dimineața.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni