• Emisiuni
  • La Măruță
  • Finala concursului „Încinge grătarul, că-mi sare muștarul” 2023! Cine este marele câștigător

Finala concursului „Încinge grătarul, că-mi sare muștarul” 2023! Cine este marele câștigător

Finala concursului „Încinge grătarul, că-mi sare muștarul” 2023! Cine este marele câștigător

Campionatul Grătarelor a ajuns și anul acesta la final, iar cei mai buni concurenți au reușit, până astăzi, să dovedească tuturor cât de buni sunt la prepararea specialităților la grătar.

Din 12 iunie și până astăzi, concurenții au preparat tot felul de specialități din carne și sosuri fine, totul pentru a-și adjudeca prima poziție în cadrul Campionatului Grătarelor.

Marius, Bobby și Nicolas au pus pe grătar specialități din carne și au preparat sosuri fine, reușind să ajungă în ultima etapă a concursului. 

Chef Alexandru Comerzan, Dodo Mesaros și Liviu Bosnea au avut de jurizat preparatele concurenților și au decis cine pleacă acasă cu titlul de Rege al Grătarelor, dar și cu grătarul profesionist în valoare de 24.000 de lei!

Cătălin Măruță le-a rostit numele! Locul trei în Campionatul Gătarelor a fost câștigat de Bobby: „Este o jurizare foarte corectă, mă așteptam la mai puțin. M-am distrat!”.

Cu un scor mai mare decât cel obținut de Bobby, Nicolas a ajuns pe locul doi în competiție: „Ne vedem în sezonul următor! Mulțumesc tuturor care au fost alături de mine”.

Câștigătorul marelui premiu este Gălan Marius, care va pleca acasă cu titlu de Rege al Grătarului, dar și cu dispozitivul în valoare de 24.000 de lei.


 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni