• Emisiuni
  • La Măruță
  • Mirela Oprișor a împlinit 50 de ani. Actrița din Las Fierbinți a dezvăluit care este cel mai mare regret al său

Mirela Oprișor a împlinit 50 de ani. Actrița din Las Fierbinți a dezvăluit care este cel mai mare regret al său

Mirela Oprișor a împlinit frumoasa vârstă de 50 de ani și a venit în platoul emisunii La Măruță pentru a vorbi despre ce înseamnă aceasta vârstă pentru ea, dar și ce planuri are de viitor.

Mirela Oprișor a stat la povești cu prezentatorul Cătălin Măruță și a făcut mai multe dezvăluiri despre viața ei. Aceasta mărturisește că este fericită cu viața personală și profesională și, deși ultimii ani au fost mai aglomerați, odată cu împlinirea vârstei de 50 de ani își dorește să aloce mai mult timp pentru sine. Nu are planuri mărețe, însă își dorește să învețe franceza și să viziteze Iranul.

"M-am gândit să fac și niște lucruri pentru mine. Genul de lucruri să învăț o limbă străină, îmi doresc să vizitez Iranul foarte tare, dar să am și o colaborare acolo. Sunt de suflet (...). Aș vrea să învăț franceza, adică știu puțin, dar aș vrea să învăț mai bine."

Trecând la lucruri mai serioase, acriță din Las Fierbinți a mărturisit și care este cel mai mare regret al său, iar acest lucru vizează viață personală:

"Îmi pare rău că nu am făcut mai mulți copii. Dar nu s-a putut. Dar poate dacă aș fi insistat puțin. Nu s-a putut fizic și chiar atunci am început să lucrez și a fost destul de greu de luat decizia. Dar cred că aș fi făcut mai mulți copii", a mărturisit aceasta.

Vezi momentul complet în materialul video de mai sus.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni