Sergiu Costache și Silviu Mircescu la sosurile picante

Sergiu Costache și Silviu Mircescu au acceptat provocarea propusă de Cătălin Măruță și au răspuns la întrebările din rubrica: spuneți tot sau vă ia gura foc.

Invitați în platoul La Măruță, Sergiu Costache și Silviu Mircescu, actorii care îi interpretează pe mafiotul Sergiu și polițistul Silviu în serialul Clanul, au răspuns la câteva dintre întrebările pregătite pentru rubrica sosurilor picante, dezvăluind atât detalii din timpul filmărilor, cât și din viața personală.

Pentru început, cei doi au răspuns la întrebări care au vizat serialul "Clanul".  Cel care a dat startul provocării a fost Silviu, care a răspuns "Madalina Craiu" la întrebarea "Trebuie să joci o scenă de dragoste destul de explicită cu una dintre colegele tale din serial. Pe cine ai alege dintre Jojo, Theo Rose sau Mădălina Craiu?".

Pe măsură ce au avansat, întrebările au devenit mai dificile, iar când a venit rândul lui Sergiu, reacția sa în fața unei întrebări năzdravane i-a amuzat pe Cătălin și Silviu.

"Mădălina Ghenea (...) Maria Obretin, să scap, rămâne între noi, să nu spui la nimeni și Antonia", a răspuns Sergiu Costache fără să dezvăluie întrebarea.

Cu toate acestea, Cătălin a insistat ca actorul să citească întrebarea, pentru a dezvălui spectatorilor despre ce este vorba, însă acesta a refuzat, glumind că soția i-a dat aprobarea doar pentru una dintre vedetele menționate.

"Nu, nu, aveam voie doar cu o singură persoană. Am făcut o lista cu soția aseară și mi-a zis: "de ea pot să zici". Am stat până la 4 dimineața", a glumit Sergiu Costache.

"Mai oameni buni, deci răspunsul a fost dat cu acordul soției", a concluzionat Cătălin Măruță.

Vezi momentul complet în materialul video de mai sus.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni