• Emisiuni
  • La Măruță
  • Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-a cununat în secret în Ucraina! Cine sunt nașii cuplului

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-a cununat în secret în Ucraina! Cine sunt nașii cuplului

Adriana Bahmuțeanu și partenerul său de viață, George Restivan, s-au cununat religios la o mănăstire din Ucraina, dar fără să dea nimănui de veste! Fosta prezentatoare TV a postat imagini pe rețelele de socializare și a venit în paltoul emisiunii „La Măruță” pentru a oferi primele detalii.

Cu puțin timp în urmă, fosta prezentatoare TV și-a anunțat fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare că s-a cununat religios cu George Restivan la Mănăstirea Bănceni din Cernăuți, Ucraina. Cei doi au anulat nunta din mai multe motive pe care le-a înșiruit în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță.

„Ne-am tot sucit. Am schimbat data de vreo 2 sau 3 ori. George a spus să punem data de Sf. Gheorghe pentru că vrea cadoul ăsta. Ar fi trebuit să ne întoarcem în România să facem și petrecerea, cumetria, cheful, paranghelia, dar avem un prieten bun care urmează să deschidă un ballroom, dar i-au fugit muncitorii și nu e gata.

Urmează și o paranghelie, dar nu știm când”, a spus Adriana Bahmuțeanu.

Întrebată ce persoane au fost prezente la cununia religioasă din Ucraina, fosta prezentatoare TV a răspuns: „Nu am vrut să luăm copiii. Maximus ar fi vrut să meargă că are aproape 16 ani și mi-a tot dat mesaje, eu nu aveam semnal. Nici mamele noastre nu au știut”.

Mitruca și Liliana Grămadă sunt cei care i-au cununat pe Adriana Bahmuțeanu și George Restivan.

„Le mulțumim nănașilor noștri de ispravă, bucovinenii Mitruca și Liliana Grămadă, care ne-au însoțit pe acest drum plin de peripeții într-un spațiu de război, despre care vom povești cu altă ocazie!”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe Facebook.


Vezi momentul complet în videoclipul de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni