• Emisiuni
  • La Măruță
  • Dana Săvuică, Jador și Andrei Bănuță, păcăliți de un papagal vorbitor! Cum au reacționat vedetele

Dana Săvuică, Jador și Andrei Bănuță, păcăliți de un papagal vorbitor! Cum au reacționat vedetele

Ziua de 1 aprilie nu a trecut fără o farsă de zile zile mari din partea lui Cătălin Măruță! Dana Săvuică, Jador și Andrei Bănuță au întâlnit un papagal vorbitor, iar reacțiile lor au stârnit hohote de râs.

Andrei Bănuță, unul dintre cei mai cunoscuți ariști ai noii generații, a declarat în repetate rânduri că suferă de ornitofobie (fobie de păsări), iar prezența papagalului în aceeași cameră cu el nu a putut decât să îi dea mari emoții.

„Mi-a fost foarte frică! Mi-a fost frică pentru că, dacă văd niște porumbei, trec pe trtuarul celălalt. Nu îmi e frică de șoareci, nu îmi e frică șopârle, de șerpi, îmi e frică doar de orice are pene. Mai ales de găini. Nu știu exact momentul care mi-a declanșat asta. În copilărie mi s-a întâmplat ceva, nu știu”, a declarat Andrei Bănuță.

Nici Dana Săvuică nu a scăpat! Fostul fotomodel a auzit din „gura papagalului”, adică o voce interpretată de actorul Gabi Costin printr-un microfon ascuns, observații legate de operația de micșorare a bustului pe care și-a făcut-o de curând.

„Eu am făcut operație la sâni de ridicare, fără proteze. M-am dus cu lecțiile învățate. Nu m-a speriat papagalul. Mie îmi plac păsările, animalele, mai puțin șerpii, șobolanii și păienjenii. Papagalul m-a luat cu „tanti”, s-a luat de sânii mei, dar a fost foarte haios”, a spus Dana Săvuică.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni