• Emisiuni
  • La Măruță
  • Cea mai aprigă competiție a cozonacilor revine la Măruță! Cozonacul de Aur, ediția de Paște, începe astăzi

Cea mai aprigă competiție a cozonacilor revine la Măruță! Cozonacul de Aur, ediția de Paște, începe astăzi

Cea mai aprigă competiție a cozonacilor revine la Măruță! Cozonacul de Aur, ediția de Paște, începe astăzi

An de an, zeci de persoane din România se luptă pentru a câștiga titlul suprem care îi desemnează ca fiind deținătorii celor mai bune rețete de cozonac din țară. Opt concurenți neprofesioniști, dar pasionați, își vor scoate la înaintare toate cunoștințele și aptitudinile culinare pentru a câștiga premiul cel mare al concursului Cozonacul de Aur. O nouă ediție începe astăzi, de la ora 15:00, la Măruță.

Ca în fiecare an, gospodine și gospodari din toată țară vin cu cei mai gustoși și apetisanți cozonaci în emisiunea La Măruță pentru a câștiga râvnitul trofeu: Cozonacul de Aur! Concursul se va desfășura în perioada 3 – 13 aprilie 2023, iar în ultima zi de concurs va fi ales câștigătorul ediției de Paște. 

Jurații care vor degusta cozonacii și vor oferi note participanților sunt Nea Vasile, proprietarul uneia dintre cele mai cunoscute patiserii din București, și Chef Alex Cîrțu, fost concurent MasterChef și renumit bucătar în domeniul HoReCa de peste 10 ani. În plus, câte un jurat surpriză își va face apariția în fiecare zi, la Măruță, pentru a gusta delicioșii cozonaci și a da punctaje concurenților. 

Primii doi participanți care, în urma notelor oferite de juriu, vor acumula cel mai mare punctaj, se vor lupta în marea finală, ce va avea loc în data de 13 aprilie 2023. În acest an, premiulI constă în suma de 10.000 de lei și un cuptor. 

Ce cozonaci se vor face remarcați în acest an, dar și cine va ajunge să se lupte pentru marele trofeu, vedem în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 15:00 în emisiunea La Măruță.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni