• Emisiuni
  • La Măruță
  • Cum s-a apucat de gimnastică Sabrina Voinea, tănăra de 15 ani care a câștigat două medalii de aur la Doha

Cum s-a apucat de gimnastică Sabrina Voinea, tănăra de 15 ani care a câștigat două medalii de aur la Doha

Invitată în platoul emisiunii La Măruță, alături de mama sa, Camelia Voinea, dubla campioană la gimnastică, Sabrina Voinea, a vorbit despre începuturile sale în acest sport.

La doar 15 ani, Sabrina Voinea este dublă campioană mondială, câștigând aurul la bârnă și sol la Campionatele Mondiale din 2023, ce au avut loc la Doha.

Talentul îl moștenește de la mama și antrenoarea sa, Camelia Voinea care a fost campioană mondială în '87. Însă, inițiativă de a intra în lumea gimnasticii a venit chiar de la ea, de la vârstă frageda de 2-3 ani, când a rugat-o pe mama să să o ia la antrenamente.

"Mama mă lasă acasă și eu începeam să plâng și îmi doream mult să merg acolo, că le vedeam pe restul fetelor că vin cu medalii acasă și îmi doream același lucru. Și m-a luat o zi, două, m-am dus să mă joc, practic, și mama mă lăsa să mă joc și eu acolo practic mă duceam și mă rostogoleam singură. Le vedeam pe cele mari, încercam să fac și eu ca ele, a văzut mama și a zis să încerce. Și am ajuns aici", a povestit Sabrina.

Vezi interviul complet în materialul video de mai sus.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni