• Emisiuni
  • La Măruță
  • Jorge și Ramona, 10 ani de căsnicie: „La început nu credeam că va dura relația”

Jorge și Ramona, 10 ani de căsnicie: „La început nu credeam că va dura relația”

Jorge și Ramona formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showizul românesc și întotdeauna își exprimă public iubirea pe care o simt unul față de celălalt. Cei doi au împlinit 10 ani de căsnicie, iar relația lor este una de nota 10!

Jorge și Ramona au fost invitați în platoul emisiunii La Măruță, acolo unde au vorbit despre relația lor superbă. Aceștia au dezvăluit mai multe detalii din intimitatea cuplului și s-au amuzat depănând amintiri. Jorge a menționat faptul că, la începutul relației, el chiar nu credea că se va lega o căsnicie de lungă durată:

„La început nici eu nu credeam că vom rezista atât. Noi chiar așa am început, eu nu credeam că va dura relația, dar după ani de zile, discutând, am realizat că ea nu și-a pus niciodată problema asta. Ea mă enerva că era atât de calmă.”, a spus Jorge. 

Ulterior, Măruță i-a cerut Ramonei să spună câteva lucruri deranjante pe care le face Jorge. Deși inițial s-a abținut, într-un final a recunoscut că nu îi place când partenerul ei este neatent la volan.

„Când este la volan, în cele mai nepotrivite momente, fix atunci se găsește să facă ceva: să se întoarcă la David, să îi pună căciula, stă pe telefon... Înainte să plece la Survivor îi spuneam să facă stânga sau dreapta în trafic, iar el a spus că acest lucru nu îi va lipsi în junglă”, a spus Ramona. 

Mai mult decât atât, se pare că Jorge se trezea în mijlocul nopții cântând, lucru care îi deranja somnul Ramonei:

„Nu mă mai enervează acum, dar la început mă și speria puțin. Se trezește noaptea și cântă, dar nu cântă orice. Îi vin idei de melodii în minte și le înregistrează atunci. Piesa „Nimeni nu-i perfect” a visat-o”, a spus ea. 

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni