ß
Cea de-a patra concurență la titlul Cozonacului de Aur a venit gata să ne demonstreze, nouă și juraților, ce minuni pot ieși din cuptorul ei.
La Măruță a făcut cozonac după rețeta bunicii: un cozonac clasic cu de toate, nuca rahat și stafide.
Sezonul acesta se așteaptă să se depășească orice așteptare și să fie găsit cozonacul suprem.În fiecare zi, cozonacul fiecărui participant selectat să participe în respectiva ediție va fi degustat de către un juriu și se vor acordă note de la 5 la 10. Cei 3 Concurenți care de-a lungul concursului au acumulat cel mai mare punctaj, vor fi invitați în marea finală pentru a se desemna câștigătorul
Zeci de persoane talentate din România se luptă pentru a câștiga titlul suprem care îi desemnează ca fiind deținătorii celor mai bune rețete de cozonac din țară.
Jurații care vor degusta cozonacii și vor oferi note participanților sunt Nea Vasile, proprietarul uneia dintre cele mai cunoscute patiserii din București, și Chef Alex Cîrțu, fost concurent MasterChef și renumit bucătar în domeniul HoReCa. În plus, câte un jurat surpriză își va face apariția în fiecare zi, la Măruță, pentru a gusta delicioșii cozonaci.
FOTOÂ: CAPTURĂ LA MĂRUȚĂ