• Emisiuni
  • La Măruță
  • Vichi Răileanu, interviu special La Măruță! Ce spune despre viața de mamă și despre cariera de actriță

Vichi Răileanu, interviu special La Măruță! Ce spune despre viața de mamă și despre cariera de actriță

La premiera filmului "Anul nou care n-a fost", Vichi Răileanu a dat un interviu sincer pentru La Măruță.

Gallery

​Am emoții, dar știu că feedback-ul pentru acest film este unul bun. Eu am avut trei ore de filmare pentru acest film. A fost un efort mare de tot. Eu mai am și alte proiecte. (...)E o pare bucurie pentru noi actorii să avem atât de multe proiecte. Eu nu vreau să mă plâng, pentru că poate să ți se ia. Dar e greu să le duci pentru că e obositor, trebuie să fii 100 la sută în fiecare proiect, acasă la fel. 

Băiatul meu, Carol, cum o să fie? Mi-a zis că e foarte mândru de mine. Critic nu știu dacă o să fie, mi-ar plăce să își dezolte asta. Nu vrea să se facă actor, el e primul să filmeze, ori să dea indicații, ori producător, pentru că negociază absolut fiecare pas.

​Anul acesta, Vichi Răileanu și Adrian Ștefănescu și-au botezat fetița, iar la eveniment au fost prezente cele mai apropiate persoane din viața lor. Vichi Răileanu și Adrian Ștefănescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ceva timp. Cei doi s-au căsătorit în vara anului 2023, iar anul acesta, în iunie, a venit pe lume  Maria. Actrița mai are un fiu, pe Carol, din relația cu actorul Conrad Mericoffer.

FOTO: CAPTURĂ PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni