• Emisiuni
  • La Măruță
  • Șișu, la rubrica sosurilor picante ale lui Măruță, deși nu a mâncat niciodată picant! Ce a spus despre Puya și pentru ce ar alege-o pe Bia Khalifa

Șișu, la rubrica sosurilor picante ale lui Măruță, deși nu a mâncat niciodată picant! Ce a spus despre Puya și pentru ce ar alege-o pe Bia Khalifa

Șișu a venit la rubrica sosurilor picante și s-a confruntat cu întrebări cât se poate de iuți. Mai ales că a spus că nu a mâncat în viața sa picant.

Gallery

​Pentru început, le-a menționat pe Celia, Mădălina Ghenea și Oana de la ACTIV la capitolul femei frumoase cărora le-ar spune oricând DA pentru o aventură, dacă nu ar afla nimeni. 

Legat de trei defecte și trei calități ale lui Puya a spus:

E foarte uituc, uneori se plictisește repede, e un pic neatent și cu gândul la alte chestii și avea un defect care s-a schimbat în ultimii trei ani - lua totul în balon.

E disciplinat, loial și este un tip familist, indiferent de ce crede lumea. 

E cel pe care l-aș alege coleg de celulă, noi și dacă nu vorbi o săptămână, ne înțelegem.

La întrebarea "Daca ai fi nevoit să trăiești pe o insulă pustie alături de una dintre artistele Erika Isac, Marijuana si Bia Khalifa, pe care ai alege-o si de ce?, a spus că ar vrea-o pe ...Bia Khalifa. 

VEZI UN VIDEO CU TOTUL PICANT

Sișu lansează album nou ,,Nocturn". Albumul urmează să fie lansat pe 17 Noiembrie în Quantic, iar mai apoi Sișu împreună cu Jianu și Dj Wicked străbat țara pentru a oferi o porție zdravănă de rap. A lansat deja câteva piese de pe album: ,,Toată noaptea", ,,Regele a murit, trăiască regele" , ,,Sișu Tudor feat. Solomon - BANG & OLUFSEN" și abia a terminat turneul cu proiectul ,,La Familia."

FOTO: PRO TV/ FACEBOOK/ INSTAGRAM 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni