• Emisiuni
  • La Măruță
  • De 17 ani, de 5 ori pe săptămână… îți face ziua mai bună! Astăzi, La Măruță sărbătorește făcând bine, alături de o mulțime de invitați speciali!

De 17 ani, de 5 ori pe săptămână… îți face ziua mai bună! Astăzi, La Măruță sărbătorește făcând bine, alături de o mulțime de invitați speciali!

De 17 ani, de 5 ori pe săptămână… îți face ziua mai bună! Astăzi, La Măruță sărbătorește făcând bine, alături de o mulțime de invitați speciali!

În urmă cu 17 ani, primii invitați luau loc pe canapeaua lui Cătălin Măruță și surprindeau întreaga țară cu dezvăluirile lor. În mii de zile de transmisiuni în direct, La Măruță a adus telespectatorilor, zi de zi, povești impresionante, cele mai importante evenimente din viețile celebrităților, momente neașteptate și a reușit să deschidă sufletul a zeci de mii de invitați. Astăzi, 22 octombrie, La Măruță celebrează aniversarea printr-o ediție cu specială.

17 ani de spectacol și povești pentru români. La 17 ani, La Măruță face bine! De la ora 15:00, toți telespectatorii sunt invitați să sărbătorească alături de Codin Maticiuc, BRomania, Anca Dinicu, Alex Bogdan, Roxana Ionescu, Loredana, Carmen Tănase și Marius Manole, într-o ediție care va sta sub semnul binelui.

Anul acesta, La Măruță a ales să își doneze aniversarea unei cauze importante, ce necesită atenția și sprijinul tuturor. Proiectul "Spitale publice din bani privați", ce își propune să construiască cel mai mare spital de psihiatrie pediatrică din România, are nevoie de ajutorul cât mai multor oameni, pentru a transforma în realitate un loc dedicat sănătății mentale copiilor din România. Cei care cred în schimbare, sunt invitați să susțină această inițiativă, donând prin SMS la numărul 8864, cu textul “FACEM”.

„17 ani trec repede când faci ceea ce îți place și ai alături o echipă puternică și unită. Întotdeauna ne-am propus să oferim emisiuni live, cu adrenalina specifică și energie pozitivă. Mi-aș dori ca această aniversare să facă mult bine și de aceea o donăm Spitalelor Publice din bani bani privați, o inițiativă în care credem cu tot sufletul”, a zis Cătălin Măruță.

Nu ratați, ediția aniversară La Măruță, astăzi, de la ora 15:00, la PRO TV.

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni