• Emisiuni
  • La Măruță
  • Cristian Tomescu, cel care a adus la Masterchef limonada cu borș, a venit La Măruță cu tartă cu pălincă și cu alte bunătăți

Cristian Tomescu, cel care a adus la Masterchef limonada cu borș, a venit La Măruță cu tartă cu pălincă și cu alte bunătăți

Cristian Tomescu are 50 ani, e din  Buftea-Crevedia, este barman, dar e pasionat de bucătărie și a impresionat la Masterchef. 

Gallery

​Cristian a făcut 14 ani de lupte libere, rugby și este fost parașutist, a făcut armata, a fost și bodyguard. Este barman de 25 de ani și lucrat în cluburi, discoteci, toată crema Bucureștiului. În 2011 a mers pe barcă în Caraibe unde a urmat un curs de barmanie... moleculară. 

La Măruță a povestit:

Am zis ce-ar fi să intrepretez, am fost certat de Chef Scărlătescu atunci când am zis reinterpretat, de la pălinca clasică, să fac și un cocktail cu pălincă...(...) Ce să zic, sunt un bătrân simpatic. 
În 2022 a făcut cursul de somelier. Cele mai ciudate feluri pe care le-a pregătit sunt: tartă cu pălincă, Risotto Pina Colada, Bloody Marry spaghete. Are tot felul de pudre și reducții făcute de el din te miri ce. Face tot felul de experimente cu băuturile și pregătește limonadă cu liliac mov, limonadă cu borș etc. Spune că îl interesează calitatea, nu cantitatea. 
Cu soția, așa cum a povestit La Măruță, s-a cunoscut într-un club din Regie, sunt împreună de 28 de ani și au o fată. 
E de părere că:
"Viața noastră e ca parcursul unui vin sau coniac. Când e tânăr e energic, acid și aspru, și pe măsură ce înaintezi, te decantezi, devii mai înțelept."

VEZI VIDEO ATAȘAT

FOTO: CAPTURĂ PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni