• Emisiuni
  • La Măruță
  • Mircea Bravo și Costel, cu și despre "Moartea în vacanță"! Tot ce trebuie să știi despre filmul în care s-a investit peste un milion de euro

Mircea Bravo și Costel, cu și despre "Moartea în vacanță"! Tot ce trebuie să știi despre filmul în care s-a investit peste un milion de euro

Filmul "Moartea în vacanță" este al treilea film regizat de Cristian Ilișuan și produs de Mircea Bravo și se lansează pe 28  octombrie în cinematografele din toată țara.

La Măruță, Mircea Bravo a venit alături de Costel să povestească despre producția care se anunță de mare succes. 

Gallery

​Costel: Eu m-am dus la premieră cu inima cât un purice. La sfârșitul filmului, am zis, mamă, ce tare. Curge frumos,  o oră jumătate nici nu simți. 

Mircea Bravo: Am filmat internațional. Am avut două săptămâni de Grecia, o săptămână de Bulgaria, am filmat și aici, în sona Clujului. și la Giurgiu. Pe două luni de zile. (...) De luni vă aștept în cinema, peste tot în țară. 

​Ideea filmului a apărut în 2020, inspirată dintr-o poveste pe care un membru al echipei de creație i-a relatat-o lui Mircea Bravo. 

Povestea filmului presupune transportarea unui cadavru din Grecia în România de către o familie pentru a evita costurile ridicate ale repatrierii. Se combină comedia cu teme precum moartea, dar producția are o tonalitate ironică, după cum sugerează și titlul - o expresie care vine din zicala românească "zici că ești moartea în vacanță".

Filmările s-au desfășurat în România, Grecia și Bulgaria. Costurile filmului au ajuns la aproximativ 1 milion de euro, plus 300.000 euro campania de promovare. 

Personajul lui Costel este Mihăiță, descris de Costel că fiind un personaj "cu suflet de copil, naiv, energic, spontan și jucăuș", care se implică în situații complicate din cauza tendinței sale de a acționa fără să analizeze consecințele. Maria Popovici joacă rolul Patriciei, un agent imobiliar, iar Mircea Bravo rolul lui Adrian. 

Gallery

​FOTO: CAPTURĂ PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni