Frații viitori Chefi, povești despre mafie și iubire

Alessandro și Danilo Lusito au participat la MasterChef într-o provocare de familie, pentru a vedea care dintre ei este mai bun în bucătărie.

Gallery

Danilo recunoaște că între el și fratele său există o competiție culinară adevărată și pe el l-a înscris Alessandro aproape forțat.  

Alessandro și Danilo Lusito  au venit în România din Italia alături de tatăl lor din cauza unor probleme pe care familia lor le-a avut cu Mafia Italiană. Unul e arhitect, altul e hairstylist, amândoi iubesc să gătească. 
"A ajuns aici înainte tata. De la el a pornit. Totul a început în anii '90, tata avea o întreprindere mare, un imperiu. Așa cum se întâmplă în Italia, se mai întâmplă și acum, când începi să crești, au început să îi ceară taxe de protecție. La un moment dat echivalentul a zece mii de Euro. La început a acceptat, apoi a hotărât să nu a mai plătească. A primit poze cu mine și cu fratele meu cu un glonț în cap. L-au luat, l-au dus în câmp, l-au bandajat. Pe noi ne schimbau din cameră în cameră de teama unei bombe. Într-o zi întreprinderea tatălui meu a explodat. Cu banii care i-au rămas, tata a participat la alegerile din localitatea noastră și a intrat într-o asociație de artizani, unde a cunoscut artizani din Maramureș. Așa am venit în România."

De la Masterchef, cei doi au venit La Măruță și au impresionat și acolo cu povești speciale - VEZI VIDEO ATAȘAT 

Gallery

FOTO: PRO TV 

lmr_181024_fratiichefi
Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni