• Emisiuni
  • La Măruță
  • Povești cu gust de departe spuse în bucătărie! La Măruță îți arată unde poți mânca precum regii din Coreea, ca în Nigeria sau ca în orice altă țară...cu gust

Povești cu gust de departe spuse în bucătărie! La Măruță îți arată unde poți mânca precum regii din Coreea, ca în Nigeria sau ca în orice altă țară...cu gust

În fiecare joi, La Măruță. iubitorii de povești și de mâncare delicioasă pleacă într-o călătorie fascinantă prin București.

Alături de corepondentul special La Măruță, Gabriela Marin, la rândul ei foarte talentată în bucătărie, descoperă restaurantele etnice și poveștile incredibile ale oamenilor care le conduc.

Rubrica "Povești cu Gust de Departe" nu este  însă doar despre mâncare gustosă, ci despre sufletul și pasiunea celor care au ales să-și aducă o parte din cultura lor aici, în România.

Corespondentul Gabriela Marin povestește:

Am întâlnit oameni minunați care ne-au deschis ușile către lumi diferite și gusturi autentice: Ravi, un indian simpatic, care ne-a încântat cu preparatele sale pline de culoare și arome intense; Julio, un mexican care s-a îndrăgostit nu doar de România, ci și de o româncă frumoasă, aducând astfel un strop de Mexic în capitală; Anatolie, un georgian respectabil, care la 82 de ani încă mai deschide restaurante cu specific georgian, demonstrând că pasiunea nu are vârstă; Wael, un sirian curajos care a lăsat în urmă războiul și a pornit de la zero, ajungând să prepare cel mai bun kebab din București; Mihai Kim, tânărul de 27 de ani care face artă din bucătăria coreeană, oferindu-ne o experiență culinară demnă de regii Coreei.

Împreună, explorăm nu doar preparatele delicioase, ci și poveștile de viață ale celor care le creează. Vă invit să ne urmăriți în fiecare joi, doar la "La Măruță" pe Pro TV, și să descoperiți această lume plină de gusturi și emoții.

În materialul atașat acestui articol, găsiți povestea restaurantului care are sufletul african al tinerei nigeriene Sandra Osamudiamen Ehigiator, care a venit în România, și-a întâlnit dragostea și a găsit pasiunea pentru mâncare africană dăruită românlor

Dacă aveți un restaurant etnic în București și doriți să ne împărtășiți povestea voastră, nu ezitați să scrieți pe adresa emisiunii:

[email protected]

Poate fi și povestea ta următoarea noastră descoperire!

Aveți și varianta de a o contacta pe Gabi Marin direct pe contul ei de Instagram:

Atelierul Gabrielei

În materialul de mai jos, găsiți povestea lui Mihai Kim, tânărul de 27 de ani care face artă din bucătăria coreeană

​FOTO: CAPTURĂ PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni