• Emisiuni
  • La Măruță
  • Mircea Geoană, fotografie de colecție de la nunta sa cu Mihaela Geoană, la sosurile picante ale lui Măruță! "Mihaela, dragostea mea, candidezi, nu candidezi, vremea Cotroceniului trece"

Mircea Geoană, fotografie de colecție de la nunta sa cu Mihaela Geoană, la sosurile picante ale lui Măruță! "Mihaela, dragostea mea, candidezi, nu candidezi, vremea Cotroceniului trece"

Mircea Geoană, fotografie de colecție de la nunta sa cu Mihaela Geoană, la sosurile picante ale lui Măruță! "Mihaela, dragostea mea, candidezi, nu candidezi, vremea Cotroceniului trece"

Aventura picantă a candidaților la președinție continuă. Săptămână trecută au fost La Măruță Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă, George Simion, Ludovic Orban și Elena Lasconi.

Gallery

Este rândul lui Mircea Geoană să răspundă celor mai iuți întrebări din politică și să spună tot sau îi va lua gura foc. 

Iată ce declarații picante a făcut La Măruță:

I-aș numi pe toți contracandidații care au fost deja la sosurile picante pe postul de prim-ministru - știu foarte bine engleză, se pricep la economie și , dacă sunt toti, se pot păzi unul pe altul să nu fure. La engleză ar fi foarte interesant să îi vedem cum dau din mâini în timp ce se fac înțeleși; zău că aș vrea să îi pun pe toți simultan; tot săracul Nicu Ciucă, tot e obișnuit să respecte ordinele, e nefericit în rolul distribuit;

Numele filmului care m-ar reprezenta a fost "A fost sau n-a fost?"

Aș petrece viața pe o insulă pustie cu Traian Băsescu, eu aș munci ziua și el ar aduce șprițul seara; dintre el și Sorin Ovidiu Vântu l-aș alege.

Lui Marcel Ciolacu i-aș pregăti un set de chei de la un apartament NORDIS, lui George Simion un set de chei la casele care nu se vor construi niciodată, domnului Ciucă i-aș oferi două coperți de carte, goale pe dinăuntru, cu încurajarea să se apuce să scrie; la Ludovic Orban toată lumea o dă cu mandolina în sus, în jos, cred că nu e corect, un trabuc i-aș aduce; doamnei Lasconi i-aș aduce o trupă de la NATO.


Legat de ce porecle ar da candidaților care au mai fost la sosuri, a stabilit:


Nicoale Ciucă - "Da, să trăiți"

Marcel Ciolacu - "MC Donalds de Buzău"

Elena Lasconi - Regină de Câmpulung, pentru că acolo rămâne

George Simion - Buldozeristul

Ludovic Orban - I-as zice Ludovic, nu Victor, subtil

Ion Iliescu va râmâne cu porecla "Prietenul minerilor"

Legat de ce calități are Traian Băsescu și el însuși nu are, a spus:


Este un combinator profesionist, e o calitate pentru politica românească, este mincinosul natural, cel mai natural, hai să o corectăm, calitate, bine; a mai avut calitatea de a disimula, este o calitate pe care mulți nu o au; a fost un lider care a știut să construiască coaliții contra naturii;

Sunt multe defecte pe care mi le reproșează nevasta. De multe ori îmi reproșează că pun munca pe primul plan, îmi reproșez mai ales față de copiii mei. Nu faceți greșeala mea, nimic nu e mai important decât să stai cu copiii mici. Ea a ținut spatele, dar eu simt că e un reproș pe care merită să mi-l adresez. Îmi mai spune că mănânc seara târziu. Mă omoară cu asta. După șapte jumătate nu ai voie să mânânci...

La căsătorie, ar alege pentru o revistă de satiră următoarea variantă de articol:

Mihaela, dragostea mea, candidezi, nu candidezi, vremea Cotroceniului trece. (...)
După zece ani, se împlinește. (...) De la nuntă, cea mai frumoasă amintire a fost o competiție între olteni și machidoni. Am impresia că machidonii au câștigat.

​Legat de asocierea contracandidaților cu nume din desene animate, a stabilit: 

Ludovic Orban - Pantera Roz

George Simion - Tom ȘI Jerry 

Nicolae Ciucă - Shrek

Elena Lasconi - Daisy Duck

Marcel Ciolacu-  Bugs Bunny

Legat de vicile sale ascunse, a spus:
Medicii spun să o las mai ușor cu șprițul după nouă seara; și cu mâncarea. O altă problemă e că nu sunt niciodată mulțumit de mine. 

Mircea Dan Geoană s-a născut pe 14 iulie 1958, la București și este politician, fost secretar general adjunct al NATO, fost președinte al Partidului Social Românesc, formațiune pe care a fondat-o în aprilie 2015 și candidat independent la alegerile prezidențiale din 2024. De asemenea, Mircea Geoană este președintele Institutului Aspen România, o asociație non-profit, apolitică.
Institutul are ca misiune promovarea unui dialog informat și critic pe diverse teme de interes pentru societatea românească.

Mircea Geoană a fost președintele Partidului Social Democrat din aprilie 2005 până în februarie 2010, președinte al Senatului României din decembrie 2008 până în noiembrie 2011, senator, fost Ambasador al României în SUA și Ministru de Externe în Guvernul Năstase.

În 1996, Mircea Geoană este numit ambasadorul României în Statele Unite, devenind astfel, la 37 de ani, cel mai tânăr ambasador din corpul diplomatic român.

În perioada în care a fost ambasador al României la Washington, a urmat Programul de dezvoltare managerială al Grupului Băncii Mondiale, în cadrul Harvard Business School.

Mircea Geoană este căsătorit cu Mihaela Geoană , de profesie arhitect, cu care are o fiică (Ana Maria) și un băiat (Alexandru). 

Mihaela Geoană este și Președinte a „Societății Naționale de Cruce Roșie din România” din aprilie 2007, a Fundației „Renașterea pentru Educație, Sănătate și Cultură”, precum și a ONG-ului „Millenium for Human Rights”.

FOTO: CAPTURĂ PRO TV/ ȘTIRILE PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni