• Emisiuni
  • La Măruță
  • Premierul Marcel Ciolacu, candidat la președinția României, la sosurile picante ale lui Măruță: "Pe Elena Lasconi aș pune-o să prezinte "Insula Iubirii", pe George Simion "Trădați în Dragoste" Pe care dintre candidați l-a nominalizat la capitolul "prieten cu paharul"

Premierul Marcel Ciolacu, candidat la președinția României, la sosurile picante ale lui Măruță: "Pe Elena Lasconi aș pune-o să prezinte "Insula Iubirii", pe George Simion "Trădați în Dragoste" Pe care dintre candidați l-a nominalizat la capitolul "prieten cu paharul"

La provocarea sosurilor picante a venit azi, 7 octombrie, Marcel Ciolacu , premierul României și candidat la președinția României.

Gallery

​A mărturisit că e emoționat, dar a intrat rapid în joc: 

Presupunem ca se face un film despre viata dumneavoastră si trebuie să îi alegeti dumneavoastră titlul, obligatoriu unul dintre urmatoarele:

Cel mai iubit dintre pământeni

Ali Baba și cei 40 de hoți

Liceenii rock and roll

"Bat câmpii sau spun la obiect? (...)Ce titlu s-ar potrivi de film pentru viața mea? Liceenii Rock'en Roll, e cea mai frumoasă perioadă liceul, nu ai foarte multe probleme. Nu intru în detalii legat de alte titluri."

Legat de pe cine pune ștampila dintre ceilalți patru, Nicolae Ciucă, George Simion, Ludovic Orban, Elena Lasconi, a răspuns: 

"Răspunsul e complicat... Este o întrebare pe care ți-o pui când ești într-un for decizional foarte mic. E o jenă. Și atunci normal că faci socoteala, care sunt cu tine, care nu sunt. Ce nume aș da? Elena Lasconi. Deoarece este o doamnă. Mi se pare corect. "

Spuneți trei calități ale președintelui Klaus Iohannis:

Este un bun profesor, este un bunicel jucător de golf, știe să tacă. Mi-ar plăcea să știu să tac mai mult. 

Întrebat pe cine ar arunca din barcă dintre Mihai Tudose și Sorin Grindeanu, a spus: 

L-aș arunca din barcă pe Mihai Tudose. E mai mare și tulbură liniștea. Îți mănâncă sufletul. Mai mult decât Grindeanu. Pentru o perioadă limitată de timp aș aduce liniște în barcă. 

La întrebarea care credeți că e cel mai bogat dintre candidații la președinție, a spus: 

Mircea Geoană e cel mai bogat. E mai strângător. Eu nu sunt, dar nici cheltuitor. 

Legat de cine ar alege pentru prezentarea unor emisiuni, a spus:

Aș pune-o pe doamna Șoșoacă să prezinte "Vocea României". Pe doamna Lasconi aș pune-o să prezinte "Insula Iubirii". Pe domnul Ciucă l-aș pune să prezinte "Din Dragoste". Emisiunea "Iartă-mă" o pot prezenta și eu. "Vorbește lumea", aici e Mircea Geoană specialist. "Surprize - surprize" nu e niciunul prin servicii. Kelemen Hunor la "Șef sub acoperire". La "Trădați în dragoste" e George Simion. Hai Ludovic Orban la "Surprize - surprize." 

O altă întrebare l-a determinat să facă dezvăluiri: 

Ne spuneți numele câtorva colegi din politică despre care spuneți că sunt petrecăreți și prieteni cu paharul:

Am înțeles că Ludovic Orban e campion la acest sport. Mai sunt colegi, unii au mai fost dați la TV. Poate să fie poveste. Cum se spune despre Mihai Tudose. Te uiți la el, ți se pare că a rupt norii. Nu atinge alcool.  

Legat de retragerea candidaturii Dianei Șoșoacă, a spus: 

Pe mine nu mă deranja Diana Șoșoacă și mi-a venit un decont. După ultimele declarații , eu nu am crezut că un român poate să se exprime la modul acesta antisemit. Mai ales că noi nu avem probleme ca stat. 

Ion-Marcel Ciolacu, născut pe 28 noiembrie 1967 , la Buzău, este social-democrat ca orientare politică și ocupă, din iunie 2023, funcția de prim-ministru al României.

​​

Prima funcție publică deținută a fost cea de prefect interimar, în noiembrie–decembrie 2005, după care a devenit, pe rând, director al firmei municipalității Buzău "Urbis Serv" și viceprimar în Buzău între 2008–2012. 

Marcel Ciolacu și-a anunțat candidatura pentru Președinția României din partea PSD.

Alți patru candidați au acceptat cea mai tăioasă provocare de la TV si vin să se întreacă în răspunsuri sincere. Și în dezvăluiri de întrebări picante! Asta dacă nu vor să le dea lacrimile! 

Marți - Nicolae Ciucă,

Miercuri - George Simion

Joi Ludovic Orban

Vineri - Elena Lasconi. 

FOTO: CAPTURĂ PRO TV/ ȘTIRILE PRO TV/ INSQUAM PHOTOS/SAUL POP/ AGREPRES

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni